Haldoklik az Ncore ennyire hogy mindenki lassan valamilyen streaming platformot használnak?
@51: érdekes, én már évek óta használom anélkül, hogy az általad leírtakból akár egyet is tapasztaltam volna. És - horribile dictu! - egyetlen megveszekedett büdös vasat sem kellett fizetnem semmiért.
Vajon mi lehet az oka?
Egy kis visszaeséstől még nem kell haldokolást kiáltani. A torrent maga soha nem fog megszűnni, az lesz ez egyetlen hely, ahol megtalálsz mindent.
A legtöbben nem úgy választanak maguknak műsort, filmet, sorozatot, stb. Hogy böngésznek valamit valamelyik általuk előfizetett streaming szolgáltatáson. Hanem már előre tudják mit akarnak nézi, baráti körük vagy netes fórumok véleményei alapján. És azt igaz jó eséllyel nem fogja megtalálni a fizetett platformon, de még lehet akkor se, ha egyszerre többet fizet.
Legutóbb néztem egyik kedvenc youtuberem csinált egy összeállítást 2019 lejobb háborús filmjeiről. Kedvet kaptam hozzájuk, de a tucatból csak 3-at találtam volna meg legálisan ráadásul 2-őt különböző platformon. Torrenten meg megtaláltam az összeset.
A másik a szinkron. Még mindig nagyon szeretjük mi magyarok. Jó lehet jönni a szokásos maszlagokkal, hogy "Csicska vagy, mert nem beszélsz angolul." Meg hogy "az eredeti nyelv a legjobb a színész játék miatt", meg hogy "én gyorsan tudok olvasni, te meg biztos bunkó vagy mert nem". De nálam még mindig nyerő, mert szeretek mást is csinálni filmnézés közben, nem csak mereven bámulni a képernyőt, mikor jön a felirat, hogy ne maradjak le semmilyen részletről. A másik, meg a filmre vagyok kíváncsi nem a betűkre, egyszerűen eltereli a figyelmemet róla az olvasás.
És ebben a streaming megint csúnyán megbukott. Ahhoz se veszik meg a szinkront, amihez amúgy már rég létezik. A múltkor böngésztem a Netflixet. Találtam egy filmet, mondom, de rég nem láttam ezt. Jó lenne megnézni. Elindítom -nincs szinkron- Anyád! Mehetek megint fel az nCore -ra, hogy onnan szedjem le. És ilyen rengetegszer van.
Szóval a torrentet még messze nem kell temetni. Még azok se tudják mellőzni a használatát, akik nem teljesen ingyen élők és hajlandóak perkálni a sreaming szolgáltatásért, mert egyszerűen nincs alternatívája.
Nekem van HBO Go-m, Netflix-em, Amazon Prime-om, sőt valamiért még Apple TV+ előfizetésem is van (bár az nem sokáig, ideje lenne lemondani..)
Sajnos csomó olyan film illetve sorozat van ami egyik Streaming platformon sincs fent, és ilyenkor marad a torrent. Ezzel biztos vagyok benne hogy nem egyedül vagyok így.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!