Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Haldoklik az Ncore ennyire...

Haldoklik az Ncore ennyire hogy mindenki lassan valamilyen streaming platformot használnak?

Figyelt kérdés
Ennyire elavultá válik az Ncore vagy más Magyar torrent hogy mindenki fizet elő legális platformokra pl a Netflixre amiért egyre több Magyar tartalom, ha ez a igaz amit külföldi oldalakon, hogy Érkezik a Dazn sport stream, akkor ő is lesz aki szintén döfni fog az Ncore-nak vagy a hasonlók mint pl a Netflix is?

2020. júl. 9. 23:05
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim válasza:
0%
Ncore maga alatt vágja a fát. Mini Napóleon módjára viselkednek az adminok, közben a támogatás a béka segge alatt van. Aki előzőleg támogatta az oldalt magasan leszarják, olyan horror emelést toltak be, hogy már nem éri meg b.szakodni vele. A fizetési felület borzalmasan gagyi és nem biztonságos, ne fizessetek azon felületen mert nem biztonságos. Tróger fejlesztés, egy tróger csapattól. Amikor a userek rákérdeztek mire ez az emelés és miért csak így lehet fizetni, akkor jött a ban vagy törlés. Ezekután csoda ha megmaradnak? Több éves támogatókat b.sztak ki így, gerinctelen szemét banda. Jó pár embert átvertek a felület módosításkor, nem enged belépni mert nyomorék a felület, nem lehet email címet módosítani vagy kamu indok "nem teljesítetted a kvótát, fizess smsben 5000-et hogy újra aktív legyen az accod", mindezt úgy hogy a számláló nem megy rendesen. Ha emiatt szólt valaki, azért is bannolnak és törlik a hsz-t. Ncore egy fis lett és ilyen áron nem éri meg. Másik hogy van/volt Kodi-hoz Ncore plugin, amivek tudtad tolni a filmeket mintha streamelve lenne. Nah ez már gázos szerintem, ezzel már nagyot bukhatnak.
2021. júl. 8. 23:39
 52/59 Alex Fly ***** válasza:
96%

@51: érdekes, én már évek óta használom anélkül, hogy az általad leírtakból akár egyet is tapasztaltam volna. És - horribile dictu! - egyetlen megveszekedett büdös vasat sem kellett fizetnem semmiért.

Vajon mi lehet az oka?

2021. júl. 9. 00:30
 53/59 anonim válasza:
0%
Ncore Fb oldalra érdemes felnézni, nem egy ember jelzi hogy amit művelnek átverés/lehúzás. Belépett mégis inaktívra rakták vagy megy a seed és szintén inaktív lett. Utalt de nem lett prémium tag vagy 2x vonták le az összeget vagy nem fogadja el a kártyát. Gagyi a felüldt a pénz az kellene, de dolgozni nem akarnak érte. Lehetne hosszan sorolni, nem egy ember panaszkodik hogy prosztó módon válaszolnak. Nem segít. A fórumon is ugyanez megy, törlés megy mindenre van aki már ezért se tölt fel. Azért is töröltek kommentet, ami nem sérti a szabályzatot. Ezért az összegért meg van majdnem egy fél évnyi Hbo Go, ami legális. Lehet offline módban is használni. Letölti és később nézed meg.
2021. júl. 9. 00:31
 54/59 Alex Fly ***** válasza:
100%
@53: hol lehet egyetlen fillér befizetése nélkül nézni a HBO Go-t? Mert ugye nekem az évek alatt pontosan ennyibe került az nCore. És a HBO Go-n hol tudom megnézni az Amazon, Netflix, Disney, stb. saját tartalmait? Vagy éppen olyan filmeket, amelyek egyik streamingszolgáltató kínálatában sem szerepelnek? És mi van akkor, ha valaki nem sorozatot szeretne, hanem zenét, könyvet, szoftvert? Ezeket is ingyenesen beszerezheti a HBO Go-ról?
2021. júl. 9. 00:51
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
Általában azok szidják akiknek nem sikerül bejutni, vagy épp kitették őket mert nem léptek be és hasonlók.
2021. júl. 9. 01:51
 56/59 Alex Fly ***** válasza:
100%
@55: vagy éppen nem foglalkoznak az oldal használatának szabályaival és azt hiszik, hogy egy letöltőoldal, a seedelésre pedig magasról tesznek. De természetesen a staff a hibás azért, ha zokon veszik amokor valaki csak élősködik a többieken...
2021. júl. 9. 02:17
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
@51: akkor csinálj jobbat :)
2021. júl. 11. 07:48
 58/59 P.O.C. ***** válasza:
91%

Egy kis visszaeséstől még nem kell haldokolást kiáltani. A torrent maga soha nem fog megszűnni, az lesz ez egyetlen hely, ahol megtalálsz mindent.

A legtöbben nem úgy választanak maguknak műsort, filmet, sorozatot, stb. Hogy böngésznek valamit valamelyik általuk előfizetett streaming szolgáltatáson. Hanem már előre tudják mit akarnak nézi, baráti körük vagy netes fórumok véleményei alapján. És azt igaz jó eséllyel nem fogja megtalálni a fizetett platformon, de még lehet akkor se, ha egyszerre többet fizet.

Legutóbb néztem egyik kedvenc youtuberem csinált egy összeállítást 2019 lejobb háborús filmjeiről. Kedvet kaptam hozzájuk, de a tucatból csak 3-at találtam volna meg legálisan ráadásul 2-őt különböző platformon. Torrenten meg megtaláltam az összeset.

A másik a szinkron. Még mindig nagyon szeretjük mi magyarok. Jó lehet jönni a szokásos maszlagokkal, hogy "Csicska vagy, mert nem beszélsz angolul." Meg hogy "az eredeti nyelv a legjobb a színész játék miatt", meg hogy "én gyorsan tudok olvasni, te meg biztos bunkó vagy mert nem". De nálam még mindig nyerő, mert szeretek mást is csinálni filmnézés közben, nem csak mereven bámulni a képernyőt, mikor jön a felirat, hogy ne maradjak le semmilyen részletről. A másik, meg a filmre vagyok kíváncsi nem a betűkre, egyszerűen eltereli a figyelmemet róla az olvasás.

És ebben a streaming megint csúnyán megbukott. Ahhoz se veszik meg a szinkront, amihez amúgy már rég létezik. A múltkor böngésztem a Netflixet. Találtam egy filmet, mondom, de rég nem láttam ezt. Jó lenne megnézni. Elindítom -nincs szinkron- Anyád! Mehetek megint fel az nCore -ra, hogy onnan szedjem le. És ilyen rengetegszer van.

Szóval a torrentet még messze nem kell temetni. Még azok se tudják mellőzni a használatát, akik nem teljesen ingyen élők és hajlandóak perkálni a sreaming szolgáltatásért, mert egyszerűen nincs alternatívája.

2021. júl. 20. 12:04
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van HBO Go-m, Netflix-em, Amazon Prime-om, sőt valamiért még Apple TV+ előfizetésem is van (bár az nem sokáig, ideje lenne lemondani..)

Sajnos csomó olyan film illetve sorozat van ami egyik Streaming platformon sincs fent, és ilyenkor marad a torrent. Ezzel biztos vagyok benne hogy nem egyedül vagyok így.

Üdv!

2021. júl. 20. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!