Haldoklik az Ncore ennyire hogy mindenki lassan valamilyen streaming platformot használnak?
Egyetértek az előző hozzászólóval! Én több tucat eredeti VHS kazettát és magnókazettát vettem a 90-es években és ezek azóta is az enyémek! Igaz, hogy tönkrementek, mert a mágnesszalag nem tudja örökké tárolni az információt és nincs is eszközöm amivel lejátszam őket, de akkor is az ENYÉMEK!
Amúgy szerintem a színházi előadásokat is fel kéne venni mindenkinek és hazavinni, mert nehogy már azért fizessek hogy csak megnézek valamit!!!
Szerintem a Netflix, HBO-GO, RTL Most és hasonlók miatt csökken a torrent iránti érdeklődés. Több ismerősöm fordult mostanában azok felé, nem kell NAS, hatalmas tárhely, csak bekapcsolják és nézik.
Inkább netflix és társai miatt fog csúnyán visszaszorulni a torrent
Az emberek nagyrésze kifizet 3-5 ezer forintot pár stream szolgáltatónak a kényelemért.
Pár napja beszélhettem a szomszédommal, régebben nagy letöltő volt, ám az utóbbi hónapokban minimálisra csökkent a torrenten beszerzett néznivalóinak mennyisége, mert előfizetett az általad említettekre. Azok jelentik a jövőt, jönnek majd újabb tartalomszolgáltatók, szépen, lassan el fog sorvadni a torrentezés. Ez nem jelenti a teljes megszűnést, de marginális lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!