Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Haldoklik az Ncore ennyire...

Haldoklik az Ncore ennyire hogy mindenki lassan valamilyen streaming platformot használnak?

Figyelt kérdés
Ennyire elavultá válik az Ncore vagy más Magyar torrent hogy mindenki fizet elő legális platformokra pl a Netflixre amiért egyre több Magyar tartalom, ha ez a igaz amit külföldi oldalakon, hogy Érkezik a Dazn sport stream, akkor ő is lesz aki szintén döfni fog az Ncore-nak vagy a hasonlók mint pl a Netflix is?

2020. júl. 9. 23:05
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
41%

Egyetértek az előző hozzászólóval! Én több tucat eredeti VHS kazettát és magnókazettát vettem a 90-es években és ezek azóta is az enyémek! Igaz, hogy tönkrementek, mert a mágnesszalag nem tudja örökké tárolni az információt és nincs is eszközöm amivel lejátszam őket, de akkor is az ENYÉMEK!

Amúgy szerintem a színházi előadásokat is fel kéne venni mindenkinek és hazavinni, mert nehogy már azért fizessek hogy csak megnézek valamit!!!

2020. júl. 12. 10:59
 22/59 anonim ***** válasza:
25%
Emiatt a "hülyék fizetnek csak amikor le lehet kalózkodni" hozzáállás miatt lesz telehányva minden reklámmal, az ipar nem megy sehova, majd igazodik a közönséghez. Aztán majd az elsők között hőbörögsz hogy miért kell állandóan online lenned egy egyjátékos játékban, miért rohadt lassú a fejlődés, és miért kerülnek sokba a lootboxok - meg hogy egyáltalán miért vannak. Azért b+, mert úgy voltál vele, hogy te okos vagy, te nem fizetsz ha nem muszáj.
2020. júl. 14. 06:56
 23/59 anonim válasza:
82%
Szerintem még van jó néhány éve a torrent oldalaknak, de érezhetően változnak a netezési szokások, jönnek az újabb generációk, akiknek a stream oldalak már az alap, kényelmesebb és megéri azt a pár ezer forintot havonta. Én a magam részéről mindig is torrenteztem, de keresőként már azt érzem, hogy simán belefér 1-1 előfizetés a keretbe (pl. netflix, audible). De képzeld el ugyanezt egy német fizetéssel, illetve ott talán a hozzáállás is kevésbé balkán, kelet-európa.
2020. júl. 20. 13:03
 24/59 anonim ***** válasza:
14%
23# Igazából, felnőtt az a generáció aki ennek a hőskorában tolta felfelé a dolgokat. A legtöbbje már dolgozik egy ideje inkább nincs ideje ezzel foglalkozni. Leépült a kalóz közösség, a 2000 után született embereknek nincsen meg mi az a tbp. Meg dirtywindowsoltam egy telepítőt a netről. A szoftver az eszközzel jön, a zene havi, 1500-ér korlátlanul azonnal ott van, a sorozat is HD-be a megjelenés napján eredeti szinkronnal, felirattal. A flix előtti időkben még dolgozni kellett ha az ember értelmes tartalomhoz akart jutni. Vagy fizetni a lemezekért, amik általában újraszinkronizált, megvágott igénytelen sza.ok voltak. Ugyanez a zenével. Lehetetlen volt olyasmiket szerezni vidéken mint például egy Nine Inch Nails - The Fownward spiral. Torrenten meg ott volt. Nem volt rád kényszeritve a pop kultúra. Manapság már házhoz jön minden alternatív művészet.
2020. júl. 20. 15:51
 25/59 anonim ***** válasza:
52%
De miért fizetni ha van ingyen is? Ha adnának nektek minden utca sarkon egy zsír új mobilt ingyen, úgy is megvennéd pénzért? Szerintem ez ostobaság.
2020. júl. 20. 19:50
 26/59 anonim ***** válasza:
45%
23# Ugyanez nálam is, annyival kiegészítve, hogy sikerült kodiban a netflix addonra külső feliratot hegeszteni. Így a régi virágboltos időknek vége, legális is, egyszerűbb is. :)
2020. júl. 24. 13:24
 27/59 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a Netflix, HBO-GO, RTL Most és hasonlók miatt csökken a torrent iránti érdeklődés. Több ismerősöm fordult mostanában azok felé, nem kell NAS, hatalmas tárhely, csak bekapcsolják és nézik.

Inkább netflix és társai miatt fog csúnyán visszaszorulni a torrent

Az emberek nagyrésze kifizet 3-5 ezer forintot pár stream szolgáltatónak a kényelemért.

Pár napja beszélhettem a szomszédommal, régebben nagy letöltő volt, ám az utóbbi hónapokban minimálisra csökkent a torrenten beszerzett néznivalóinak mennyisége, mert előfizetett az általad említettekre. Azok jelentik a jövőt, jönnek majd újabb tartalomszolgáltatók, szépen, lassan el fog sorvadni a torrentezés. Ez nem jelenti a teljes megszűnést, de marginális lesz.

2020. aug. 1. 16:44
 28/59 anonim ***** válasza:
26%
Mi hatalmas ncore-os brigád voltunk, nagyonsok terra letöltéssel az évek során, de már hónapok óta be sem léptem. előfizettünk a netflixre és az hbo go-ra, tökéletes, kényelmes, gyors, nem macera.
2020. aug. 5. 22:01
 29/59 Morzsi007 ***** válasza:
31%
A legújabb filmekért nem kell külön fizetni a netflixen vagy az hbo go-n, ha van előfizetésed ? Hamarabb felkerülnek a filmek a stream oldalakra, mint az Ncore-ra?
2020. aug. 14. 11:00
 30/59 anonim ***** válasza:
47%
Nem kerülnek fel hamarabb amik nem netflixesek, de kibirjuk. A netflix tartalmak előbb oda kerülnek fel, aztán ncore-ra, ráadásul brutal HD minőségben. Mi főleg a netflix saját tartalmait fogyasztjuk, az azonnal megjelenik..
2020. aug. 14. 11:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!