Haldoklik az Ncore ennyire hogy mindenki lassan valamilyen streaming platformot használnak?
Figyelt kérdés
Ennyire elavultá válik az Ncore vagy más Magyar torrent hogy mindenki fizet elő legális platformokra pl a Netflixre amiért egyre több Magyar tartalom, ha ez a igaz amit külföldi oldalakon, hogy Érkezik a Dazn sport stream, akkor ő is lesz aki szintén döfni fog az Ncore-nak vagy a hasonlók mint pl a Netflix is?2020. júl. 9. 23:05
1/59 anonim válasza:
Az ncore ingyenes, ezzel nehezen tud versenyezni egy fizetős szolgáltatás.
3/59 anonim válasza:
Mutass már valami statisztikát erről a angy haldoklásról...
4/59 anonim válasza:
hajjaj bizony haldoklik mi lesz most
mondjuk most tényleg nem töltötték fel a the 100 legújabb részét 1080-ban ez most kellemetlenül érintett
5/59 anonim válasza:
Mondjuk én fél évig semmit se töltöttem:D bőven elég volt a Netflix.
6/59 anonim válasza:
Mindenki fizet elő? Hm. Én nem fizettem elő s nem is fogok addig, amíg ingyen letölthetek bármit.
7/59 anonim válasza:
Az Ncore csökkenéshez meg az járult hozzá jelentősen, hogy egyáltalán legálisan is hozzá lehet jutni a tartalomhoz és nem csak a pofátlan lehúzás árán.
Bár még a régió szerinti infantilis sugárzási és forgalmazási hozzáállás még mindig jelen van. De már itt is elkezdődött valami köszönhetően 1-2 cégnek, akik elkezdték feltörni ezt a bebetonozott kriptát. A régi kartellek most meg már roham léptekben el kezdtek fejleszteni.z N
9/59 anonim válasza:
Igazából, felnőtt az a generáció aki ennek a hőskorában tolta felfelé a dolgokat. A legtöbbje már dolgozik egy ideje inkább nincs ideje ezzel foglalkozni. Leépült a kalóz közösség, a 2000 után született embereknek nincsen meg mi az a tbp. Meg dirtywindowsoltam egy telepítőt a netről. A szoftver az eszközzel jön, a zene havi, 1500-ér korlátlanul azonnal ott van, a sorozat is HD-be a megjelenés napján eredeti szinkronnal, felirattal. A flix előtti időkben még dolgozni kellett ha az ember értelmes tartalomhoz akart jutni. Vagy fizetni a lemezekért, amik általában újraszinkronizált, megvágott igénytelen sza.ok voltak. Ugyanez a zenével. Lehetetlen volt olyasmiket szerezni vidéken mint például egy Nine Inch Nails - The Fownward spiral. Torrenten meg ott volt. Nem volt rád kényszeritve a pop kultúra. Manapság már házhoz jön minden alternatív művészet.
10/59 anonim válasza:
Nem bánom de ami ingyen van, azért kár pénzt kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!