Haldoklik az Ncore ennyire hogy mindenki lassan valamilyen streaming platformot használnak?
"Nem bánom de ami ingyen van, azért kár pénzt kiadni."
Ugye tisztába vagy, ha mindenki így gondolkozna akkor nem lenne semmilyen tartalom? :)
Lepontozhatsz, de akkor igazam van.
Valaki legyártott egy tartalmat, legyen az egy film vagy könyv vagy egy játék vagy egyéb szellemi munka. Ezt Te illegálisan ingyen beszerzed - ezzel azt éred el, hogy aki tartalmat gyárotta nem kapsz pénzt - ha mindenki "ingyen szerezné" be és maximum egy ember vásárolná meg aki feltölti, akkor soha többé nem lenne semmi.
Azért egy Netflixért 3000 forint havonta nem sok szerintem.. Sokan mondják, hogy hát de magyar ember alig keres, napról napra és. Bezzeg a meló után a 3 sört és a 2 felest meg az 1 doboz cigit meg tudja venni az ember mi? :).
De akkor kérdezem: A sörért vagy a cigiért miért fizetsz? Vagy a kenyérért? Miért nem lopod el? Az illegális film letöltés és a kenyér lopás ugyanaz.
Persze én is töltötem már le tartalmakat, szóval félre ne érts. Viszont mozis minőségben lévőket sohase.... Ha valami érdekelt azt megnéztem a moziba, ha nem akkor vártam hónapokat és ha kicsit érdekelt akkor úgy szedtem le, ha valami tetszett és többször is meg akartam nézni akkor megvettem lemezen. :) Van már egy egész szép gyűjteményem is.
Szóval, ha valamit le is töltessz és az tetszik akkor vedd a fáradságot, hogy megveszed ezzel támogatod őket, hogy további tartalmak is legyenek. ;)
"Az illegális film letöltés és a kenyér lopás ugyanaz"
Közel sem ugyanaz, ha a kenyeret ellopod, nincs helyette még ugyanannyi ott, míg letöltésnél csak másolat keletkezik, nem tűnik el valahonnan, nem hiányzik senkinek.
"nem tűnik el valahonnan, nem hiányzik senkinek."
De a gyártónak hiányzik: Pénz.
Remélem sose szűnnek meg az online filmes oldalak és torrent oldalak.
Én se töltettem már jó pár honnapja torrentről, de most már újba elfogom kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!