Hogyan jojjon meg a kedvem a takaritashoz?
Figyelt kérdés
Kezdo haziasszony vagyok, parommal par honapja koltoztunk egybe.
Annyi dolgom lenne, es szt sem tudom hogy hol kezdjem el...
2020. jún. 19. 11:57
1/27 anonim 

válasza:

Nézz takarítós és otthonrendszerezős videókat! Én úgy szoktam takarítani, hogy olyanok mennek közben a háttérben.
2/27 anonim 

válasza:

Hat ha maga a rend gondolata nem motival, akkor nem tudom mi mast lehetne mondani.. szerintem az emberek tobbsege nem szeret takaritani, megis megcsinalja, meet igenyesebb annal, minthogy retekben eljen.
3/27 A kérdező kommentje:
Vagyis bocsanat, van hozza kedvem, csak nagyon de nagyon nehezen veszem ra magam. Tudom szebb egy lakas tisztan, sot. De olyan sietosen a mindennapjaim nekem is es a paromnak is, hogy hiaba van rend, masnap mar ugyanolyan dzsuva minden, mert a parom szulei is jonnek le se veszik a cipojuket, tiszta sar lesz minden, es fokyton ez van, az van bennem hogy en hiaba csinalom rendet, ha masnap megint ugyanolyan kupleraj van ...
2020. jún. 19. 12:14
4/27 A kérdező kommentje:
Es hiaba mondjuk nekik hogy ne, a szobaba ne jojjenek be mert tiszta sar, vessek le stbstb, egyik fulukon be, a masikon ki.
2020. jún. 19. 12:20
5/27 A kérdező kommentje:
Szoval kb ilyenek a mindennapjaim, szoszerint mindennap nagytakaritast kellene vegeznem, es a tudat hogy tenyleg mindennap megkene ezeket csinalni, mar az faraszt le nem maga a takaritas. Szoval igen, ezert latok hozza a takaritashoz ilyen nehezen.
2020. jún. 19. 12:22
6/27 anonim 

válasza:

“ mert a parom szulei is jonnek le se veszik a cipojuket, tiszta sar lesz minden, es fokyton ez van, az van bennem hogy en hiaba csinalom rendet, ha masnap megint ugyanolyan kupleraj van ..“
A parod szuleinek a lakasaban laktok?
Mert akkor max ingyen cselednek hasznalnak, ne haragudj, de az aki ennyire nem tiszteli a masik munkajat, az mar tenyleg tobb a soknal.
Ha csak latogatoba jonnek, mond meg nekik kerekperec, hogy nalatok mi a szokas, vagy ha nincs kedvuk levenni a koszos cipot, akkor mielott hazamennenek fogjaj a porszivot es felmosot es takaritsanak fel maguk utan.
7/27 anonim válasza:
Nekem anyósom csinálta azt , hogy állandóan bejött még akár sáros cipővel is néha azt se érdekelte, hogy 3 perce mostam fel, aztán egy idő után elegem lett és mondtam neki, hogy vagy leveszi a sáros cipőt vagy tessék a felmosó.. Férjem is tudja tartani a rendet a maga módján . Necarja le senki a munkámat.
8/27 A kérdező kommentje:
Akkor meg egy bunko fsz parasztnak egy gyokernek fognak tartani, mindig belem kotottek de ezek utan megjobban ha megmondom nekik kerekperec.
2020. jún. 19. 12:42
9/27 anonim válasza:
Akkor egy megoldás van, ha jönnek anyósék az ajtóban odaadsz a kezükbe 2 pár papucsot és megmondod nekik, hogy "Ezt vegyétek fel tudjátok most mostam fel" Ebből csak megértik, majd még pár alkalommal ezt eljátszani és utána ők fogják kérni a papucsot.
10/27 A kérdező kommentje:
Nekem pedig erre nincs kedvem . Hallgatni oket
2020. jún. 19. 12:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!