WatchMojo Hungary-vel mi történt szerintetek? Miért nem töltenek már fel több videót?
Debütálása óta imádtam ezt a csatornát (ez a kanadai WatchMojo magyar változata), nálunk is az egyik legnépszerűbb toplistás csatorna volt, minden hétköznap volt egy új izgalmas videójuk, de lassan már egy éve egyszerűen nem csinálnak semmit! Az Instán és a TikTokon is teljesen leálltak, de a kommentátoruk Insta-profiljában még ott van a csatorna linkje, hogy jelenleg is aktív. Ez nagyon fura, mert szinte csak se szó, se beszéd-módjára tűntek el, és tavaly április óta nem töltöttek fel sehova semmit. Nagyon sokan szerették rajtam kívül is, azóta pedig rengeten leiratkoztak róla, mégis, érdekes módon eddig sehol semmilyen platformon nem láttam senkit, aki érdeklődött volna, hogy vajon mi lehet a csatornával, így én most elsőként megteszem ezt.
Annál is inkább, mert az eredeti csatorna nagyon is aktív még, és megjelent azóta sok toplistás videó náluk, amit magyar kommentárral szívesen megnéznék.
Tudja valaki, hogy mi a fene történt a csatornával? Egyáltalán: mitől fordulhat elő, hogy egy ilyen népszerű csatorna csak úgy abbahagyja szó nélkül? Esetlegesen van bármilyen magyar alternatíva ezen csatorna helyett? Kíváncsi vagyok, ti tudtok-e valamit!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!