30 napos letöltésmegvonásban részesültem nCore-on, megvonják a letöltési jogot, ha nem teljesítem a következő hónapban a visszaosztási kötelezettséget. Ez azokra vonatkozik, amit ezelőtt letöltöttem, vagy esetleg az újonnan letöltöttekre?

Az aktivitás menüben látod mikre vonatkozik. Ha megvonták a jogot, semmit nem tudsz letölteni, így másra nem vonatkozhat csak aminél a seedkötelezettség nem teljesült.
Meg kell nézni, hogy engedi-e az oldal csak a seedkötelezett dolgokat letölteni. Ha igen, újra le kell tölteni és teljesíteni a kötelezettséget. Ha már azt sem engedi, akkor körbe kell nézni a neten és megkeresni más oldalakon ugyanazt a release-t, letölteni a fájlokat majd seedbe állni vele ezen az oldalon. Végső esetben támogatással kivásárolható a büntetés.

"Megadtam egy ismerősömnek a fiók adataimat"
szerencséd van, hogy nem dobtak ki azonnal.
"Aktivitás"-ra kattintva látható, mely torrenteknél van hiányod (hiányotok).
Talán ezeket engedi letölteni, és seed-be állíthatod.
48 óráig seedeld, de utána se töröld le szerintem. Várd ki a végét, a 30 napnak.

Sajnos nem engedi letölteni. Ezesetben jól értem, hogy ha például egy hónap prémiumot igényelek, akkor ennek letelte után sem fogják megvonni a letöltési jogomat?
Amúgy nem is tudok olyan ismerősről, akinek ne többen használnák a fiókját, nem gondoltam, hogy emiatt kidobnának, de akkor ha ez megoldódik majd odafigyelek rá, köszönöm.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!