Speedtest Internet lassulás?
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy nekem van (mivel olyan helyen lakom) egy 60 mbps netem a speedtest szerint a ping általában 20 a letöltés 55-60 a feltöltés 10 És most eléggé oda van az internet A ping ugyan úgy 20 as a letöltés 10-12 mbps szokott lenni a feltöltés pedig általában 5 körül mozog Felhívtuk a szolgáltatót és mondták is hogy most bajok vannak náluk! Viszont nem értem mert a pingem mindig jó! És az lenne a kérdésem hogy egy közösségi csgo szerveren nyomom és hogy általában 50 a pingem sőt mindig És jelenleg azon a szerveren amin játszok 50 a pingem viszont ilyen 20-30 másodpercenként iszonyatosan fel megy olyan 100-200 ra és nagyon kellemetlen szóval az lenne a kérdésem hogy a ping függ a feltöltéstől vagy a letöltéstől!? Eddig sosem volt ilyen viszont most nagyon rossz! Ez mitől függ valaki aki ért hozzá tudna segíteni ? Mit tudnék tenni? Előre is köszönöm a válaszokat2020. máj. 5. 13:46
1/3 anonim válasza:
"a ping függ a feltöltéstől vagy a letöltéstől" - igen.
Meg a tré nettől is. Egy routerrestart-ot elkövetnék, de ha a szolgáltató is azt mondja, hogy "most bajok vannak náluk", akkor sokat nem tehetsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És pontosan mi is ez a trré net ?
2020. máj. 5. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!