Miért lassul a gépem? Bővebben:
Figyelt kérdés
Nemrégiben elkezdett lassulni asztali számítógépem, amelyet játékokra használok. Inkább a letöltős szériában. 4gb ddr2 ram, geforce gt 610 vidikari, intel core 2 q6600 (azt hiszem) cpu. Nagyon nem tudok magyarázkodni, de a gépem kb pár napja elkezdett úgy 3fps-el menni. A videók kb úgy szaggatnak, hogy az valami hihetetlen. Start menü is akadozva jön elő. Nos, ennek mi az oka? Csináltam rendszer visszaállítást, ami egy pár óráid működött, de sajnos előröl kezdte.2017. aug. 7. 16:37
1/6 TR75 válasza:
Nincs teleszemetelve a merevlemez?
Esetleg általában nem romlott a merevlemez állapota?
2/6 anonim válasza:
HDSentinel-t futtasd le. Mit kaptál?
Én még egy vírusírtót is lefuttatnék a biztonság kedvéért.
3/6 A kérdező kommentje:
Az egyik merevlemezem eléggé furán viselkedik, mert amikor bekapcsolom a gépem, akkor van rajta 2gb, ha várok perceket, akkor felugrik 30 ra. De magától változik ami meglepett. Holott nem szoktam letölteni manapság semmit.
2017. aug. 8. 14:30
4/6 anonim válasza:
Sötét mágia :D
De ez tényleg fura... HDSentinelt futtasd le
5/6 A kérdező kommentje:
Elvileg a háttérben futott valami vírus szerűség amit nem láttam és hát újratelepítés lett a vége.
2017. aug. 27. 02:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!