Mitől lassul be a gépem?
Figyelt kérdés
A gépen win10 van. 4gb ddr3 ram. Intel core2 quad q6600 proci. 1gb radeon videókártya. 800 wattos táp. MSI p35 neo alaplap. Nemrég lett takarítva és a hővezető paszta lecserélve mert azt hittem ez lesz a gond. De nem. Szóval ha fileokat másolok igy betud lassulni hogy semmit nem csinál, ha sok file-t kijelölök jobb egér gondolkodig majd lefagy. Játékra nem használom csak torrentezésre meg alap dolgokra. Ja és ujratelepítés után is ugyan olyan lassú. Ötletek?2016. okt. 22. 21:39
1/3 Dongaben válasza:
A merevlemezt nem ártana tesztelni...
2/3 A kérdező kommentje:
Sentinellel teszteltem, teljesítmény 100% kondíció 100% hőmérséklet 29°c
2016. okt. 27. 00:33
3/3 anonim válasza:
Szerintem túl sok a 800W-s táp.
Ilyen régi/régebbi/átlag gépnek 400W-s is bőven elég. (Bocsi, nem leszólni akarom a gépet, csak mai szemmel nézem mi a régi és új..i7 cpu, gtx1080 stb, stb)
Bár az sem mindegy milyen márka a táp.
Ha kínai noname, akkor vigyázz ne égjen le a géped ha esetleg nincsen megfelelő biztosítékokkal ellátva a PSU.
Attól is lassulhat a gép, hogy nem úgy kapja az áramot ahogyan kéne.
Gép szerelésnél énis úgy voltam vele, minél nagyobb táp annál jobb. Főleg hogy újanon pár ezer forint. De nem éri meg kockátatni, alapos agymosásin mentem át, hogy lemondjak az olcsóról és vegyek egy 3x drágábbat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!