Mitől lassul le a gépem?
Figyelt kérdés
Pár napja újratelepítettem a gépet, az elején jó volt de most néha eléggé lelassul. A filmeket-videókat akadozva játssza le, az adat másolása is órákig tart külső merevlemezről vagy pendrive-ról. 250 gigányi anyagot már 4 órája másol a merevlemezre, pedig USB 3.0-án keresztül megy, régen fél óra alatt telepakoltam az 500 gigás külső merevlemezt. Van hogy megnyitnék egy programot de kb 5 percig semmit se csinál aztán hirtelen egyszerre hoz be mindent. Ez mitől van? Intel i7 6700 proci, MSI Z170A Gaming M3 alaplap, 16gb Ram, MSI GTX 1060 6gb vga, 120GB Kingston ssd amin csak a rendszer van, 1TB Toshiba hdd programoknak + játékoknak. Vírusirtó nem talál semmit, HD Sentinel szerint minden oké a vinyóval és az ssd-vel. Ennek a gépnek hasítania kellene, de néha olyan mintha egy régi P1-es előtt ülnék. Mi okozhatja a lassulást? 4 hónapja raktam össze, azóta most telepítettem újra másodszor de eddig minden villámgyorsan ment rajta.2017. márc. 26. 18:40
1/2 anonim válasza:
Töröld le a vírusítót, felesleges. Driverek fent vannak ?
2/2 A kérdező kommentje:
Minden driver fent van, vírusirtó eddig is volt mindig.
2017. márc. 27. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!