Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a Mydates.co...

Mi a véleményetek a Mydates.com nevű online társkereső oldalról?

Figyelt kérdés

Igazi vagy kamu online társkereső oldal?

Véleményt kérek róla akkor is,ha pozitív és negatív véleményetek van.Ha kamu oldal,akkor milyen társkereső oldalt javasoltok?

Válaszotokat előre is köszönöm.

2019. dec. 16. 15:05
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
60%
>>41 Na hát rendben van, de azért ugye nem bántad meg, hogy felregisztráltál? Tudom hogy elbeszélgették jópár lánnyal, ne tagadd, rendben van? :) Remélem maradsz továbbra is.
2022. máj. 3. 13:55
 42/50 anonim ***** válasza:
26%
42 nem beszélgettelem eggyel sem bár volt köztük elég szép is! De túl gyanús hogy egy városból irtak a legtöbben ja meg amerikai egyetem a a képek közt, 3 gyerek 22 évesen, majdnem mind úgyan azt írta. Letöröltem a profilom.
2022. máj. 12. 07:56
 43/50 Maka válasza:
74%
Ez akkora kamu oldal, ki írtam bemutatkozoba hol keressenek, erre mindenki csak ír az oldalra hogy beszélgessünk. Olyan emberek hogy nem is létezik ilyen nevű azon a településen xD
2022. okt. 12. 19:53
 44/50 anonim ***** válasza:
12%

E maillel beregisztrwltsm de nem adtam meg semmit.Fotöt se.Töbn csaj irt, hogy élerükben ilyen jòképű pasival nem találkoztak.

Még valós nővel sosem találkoztam a lakhely is kamu és van pár tucat egyenszóveg ami sokhelyen szóról szóra megegyezik.

Egyêbkênt az ósszes csaj benedvesedett tüzelő szukának adja magát.Egy fillért nem kóltottem rw, hanem az ingyenpörgetéyekből ósszejott pontokat használtam.

Szóval vicc az egész!

2023. okt. 7. 08:16
 45/50 anonim válasza:
21%
Mi kipróbáltuk,ez egy átverős oldal.A fotók mind kitaláció és egy degenerált alak vagy alakok ülnek a számítógép mögött és szórják a retardált dumát.Nem beszélve hogy drága.Ha csak azt mondod hogy igen vagy nem az már 50-50 zsetonodba kerül.Telefonszámot és emailt nem cserélhetsz így találkozni sem tudtok.Aki ennek az ellenkezőjét állítja az hazudik.Töröltük a a fiókot majd újra regisztráltunk.Aki előzőleg édesnek hívott az a következő regisztrációnál már fel sem ismert.Ha fontos adatot kérsz akkor már jönnek a kitérő válaszok.Az is furcsa hogy ahogyan regisztrálsz már rögtön letámad vagy 10 -20 nő akinek hírtelenséggel milyen szimpatikus vagy.Mind ez csak azért hogy minél többet csevegjél és minél több pénzt áldozz a semmiért.Nem beszélve arról hogy a nemi szervét kinálgatja holott nem is ismer téged.Ha szembesíted az adott illetőt a valósággal akkor kikéri magának a gyanúsítást.Persze ez mit sem változtat a valóságon.Ez egy olyan oldal ami haszonbaromnak tekint és semmi másnak.A javaslatom az hogy messze kerüljétek el azt a szélhámos oldalt.
2023. okt. 30. 14:53
 46/50 anonim ***** válasza:
49%
#45 én nem hazudok, tényleg onnan ismertem meg a feleségemet, azóta már gyerekünk is született. Szóval valószínű csak nem volt szerencséd. :) Rendbne van?
2023. okt. 30. 18:09
 47/50 anonim ***** válasza:
45! Érdekes hogy egy kamu oldalról ismertél meg 1 nőt akitől gyereked is lett. Eléggé hihetetlen story de valakinek jó szinben kell feltüntetni az oldalt. Érdekes hogy ilyen kamu társkereső oldalról ahol több nő ír a pasiknak mint normális társkeresőn a pasik a nőkre eléggé hihetetlennek tűnik az egész. Azok az oldalak ahol a nők írnak rá a pasikra nem a hitelességükről híresek és én kis naivan ezt az elején nem tudtam és be is fürödtem mint ahogy mások. Lényeg normális társkeresőn te fogsz ráírni a nőre és imádkozol hogy válaszoljon!
2023. nov. 2. 19:12
 48/50 anonim ***** válasza:
65%
#47 Én nő vagyok. És ismerkedtem a mydates.comon, és a Dave nagyon megtetszett.. MM MMM MMM MM M
2023. nov. 3. 14:07
 49/50 anonim válasza:
100%
Tiszteletem. Én most csalódtam akkorát ezen a platformon, hogy alig merem leírni. Meg ismerkedtem pont a mai napon egy igen csinos lánnyal. Mindjárt szerelmesek lettünk.Én legalább is. Semmilyen elérhetőséget nem adhattam meg. Le írtam, hogy Békéscsabán találkozzunk. Erre csak*********'' jelent meg a város neve helyett, a telefonszám és e-mail cím helyett. Na de leírtam egy trafó feszültség kimenet adatainak álcázva a számokat. Írtam a lánynak, hogy ha ebben a sorrendben leírja a számokat, megvan a telefonszám. Írhat smst. Meg írtam neki, hogy elfogy a zsetonom, újra fizetnem kell, de nem lesz miből és egy hónapig nem írhatunk egymásnak. Az eddig rámenős szerelmes hölgy 1000-el behúzta a kéziféket és nagyon goromba hangnemben rendet tett a fejemben, hogy vegyek vissza. Nem fog mindjárt az első jött-mennek a karjaiba dölni. Mit képzelek én MInden esetre az első két üzenet került 100 zseton a, majd újra pénzt kért 3749forintot. Ezért öt üzenetet küldhettem. A csajt ki van akadva, mert kijátszottam őket, de tudta kezelni a helyzetet. Már az, aki a nevében írt. Én azt mondom, hogy egy nagy teremben ülnek lap top előtt sok férfi és nő. Gyártják a fiktív személyeket, avagy hamis profilokat. És ezek a magányosság pofátlanul vámszedői.
ápr. 19. 00:03
 50/50 anonim ***** válasza:
25%
49 Én 2x regisztráltam kb egy év különbséggel és ugyan azok a profilok vannak fent még mindig! Pénz lehúzás az egész!
máj. 9. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!