Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a Mydates.co...

Mi a véleményetek a Mydates.com nevű online társkereső oldalról?

Figyelt kérdés

Igazi vagy kamu online társkereső oldal?

Véleményt kérek róla akkor is,ha pozitív és negatív véleményetek van.Ha kamu oldal,akkor milyen társkereső oldalt javasoltok?

Válaszotokat előre is köszönöm.

2019. dec. 16. 15:05
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
57%
Szerintem szinte teljesen kamu és pénzlehúzó oldal (tisztelet az egy-két kivételnek). Több tíz nővel írogattam, egy sem volt hajlandó egy telefonra sem, sem egy személyes találkozásra. A levelezésben már a Káma szutrát is végig játszotta, de még telefon sem fért bele. Undorító! Valaki merje már megjeleníteni valami a nagyközönség által is látható helyen ne tudják ezt folytatni és derüljön ki az igazság.
2020. nov. 23. 08:57
 22/50 sempronius válasza:
65%
Egy jól megszervezett hoax és humbug oldal, dögöljön meg az a két szemét holland,aki üzemelteti.
2020. nov. 25. 22:43
 23/50 menjapi ***** válasza:
20%
Szerintem részben kamu az oldal. Nőket alkalmaznak, akik a megbízásuk alapján írják a szexy szövegeket. (Az egyik itt panaszolta, hogy a cég nem fizette ki!) Van köztük valódi is, így nehéz kiszűrni, hogy kinek érdemes írni. Nekem az lett feltűnő, hogy 81 éves létemre jöttek a húszévesektől az ajánlkozások. Pénz lehúzós oldal.
2020. dec. 14. 09:38
 24/50 menjapi ***** válasza:
17%
Ez a cég válasza:supporthu@flirtsupportservice.com. perfekt magyarsággal:"A rendszerünk automatikusan felismeri (és problémák esetén módosítja vagy törli) azokat az adatokat, amik ellentétesek az Általános szerződési feltételeinkkel. Ezekbe az adatokba beletartoznak az elérhetőséggel kapcsolatos adatok, mint a telefonszám, e-mail-cím." Így aztán ide belépni nem szabad, csak a pénzre mennek!
2021. jan. 3. 10:46
 25/50 menjapi ***** válasza:
30%

Több kamu nőbe futottam bele, ezek jellemzője:

- ők kezdeményeznek, általában egy sort írnak,

- egy szót sem írnak magukról,

- egy jól sikerült fényképpel vannak fent,

- amit nem akarnak megérteni (pl. ügyes elérhetőség, FB stb.), arra választ nem adnak, mintha le sem írta volna az ember.

Hál'Istennek keveset buktam rajtuk.

2021. jan. 4. 12:47
 26/50 menjapi ***** válasza:
66%

A jellemzők közül egyet kifelejtettem:

- egész nap online vannak, hisz ez a "munkahelyük".

2021. jan. 4. 18:51
 27/50 anonim ***** válasza:
95%
Elnézést de aki elhiszi megis érdemli, való életben a kutyának nem kell, itt meg regisztrál és még képet sem tett fel magáról de írnak a robotok nekik. Több száz kamu profil akik mögött fizetett élő emberek írnak. Amit le is írnak pontosan az Általános szerződési feltételekben mielőtt belépsz az oldalra elfogadod így még panasszal sem élhetsz.
2021. febr. 12. 01:25
 28/50 77geri77 válasza:
76%
Kamu az egész ha regisztrálsz van 100 zsetonod ami kettő üzenetre elég, aztán vettem 990 ft-ért zsetont és írogattam a lányoknak és mondtam hogy ismerkedjünk tovább messengeren vagy instán erre senkinek se volt egyik se😂 és akkor jöttem rá hogy kamu az oldal csak lehuznak pénzel érdekes mindegyik lány akivel beszéltem azt akarta hogy ott beszélgessünk pedig egy üzenet 50 zseton nekik mindig volt zsetonja jó gazdag lányok vannak ott hogy ennyire futja, hogy csak ott szeretnének beszélgetni 😂😂
2021. febr. 12. 09:12
 29/50 menjapi ***** válasza:
74%
Figyeljetek, így lehet lebuktatni (ha már beléptél) a kamu csajokat: ezt kell írni: "a címeden add meg, hogy melyik cégnél, üzletnél hagyhatom meg az elérhetőségemet". Az utolsó kamu csajok ezen mind megbuktak.Egyébként mind kamu!
2021. febr. 12. 10:30
 30/50 menjapi ***** válasza:
61%
Kiegészítés:én nem akartam ide belépni, ellopták a képemet a FB-ról. Szerintem a csajok fotóját is lopták, így a központban ül valaki és nem létező profilok alatt ajánlkozik. Minden kamu!
2021. febr. 12. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!