Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a Mydates.co...

Mi a véleményetek a Mydates.com nevű online társkereső oldalról?

Figyelt kérdés

Igazi vagy kamu online társkereső oldal?

Véleményt kérek róla akkor is,ha pozitív és negatív véleményetek van.Ha kamu oldal,akkor milyen társkereső oldalt javasoltok?

Válaszotokat előre is köszönöm.

2019. dec. 16. 15:05
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
67%
KAMU
2020. márc. 1. 12:16
 12/50 Petike77 válasza:
30%
Szerintem is jó az oldal, ugyan egyszer engem is átvert egy csaj, de azóta ugyaninnen összejöttem életem párjával és nagyon szeretjük egymást!:) Sok csajnak ott az a baja, hogy mi férfiak csak dugni akarunk , ezért nem vesznek komolyan minket! Ha komolyak a szándékaitok, akkor javaslom, hogy ezt mutassátok is ki, mert így csak pénzkidobás az egész. Sokat költöttem én is, mire megtaláltam Szandit az oldalon, életem párját !
2020. márc. 7. 21:08
 13/50 Kica62 válasza:
86%
Kamu oldal, csak a pénzre megy. Ráadásul amikor regisztrálsz, beleegyezel, hogy a profilodat felhasználhassák. Olyan nőknek írtam, akik mindenáron találkozni akartak velem, rögtön azonnal és mennyire tetszem nekik....nahát amikor válaszoltam, beleírtam az üzenetbe a facebook elérhetőségemet okosan elrejtve, de akinek van két egészséges agysejtje, az rájöhet, válaszként mindig azt kaptam, hogy írjunk egymásnak és ismerkedjünk. Hamis profilok, hamis képek és városnevek, csak a pénzedre utaznak. Átverés az egész.
2020. márc. 24. 13:02
 14/50 anonim válasza:
74%
Ez KAMU oldal, csak a lehúzásról szól!
2020. ápr. 1. 23:08
 15/50 WlessTheBoss válasza:
89%
Összesen 650forintot költöttem rá, hátha lesz valami... Na a probléma ott van hogy mikor megadtam a Messenger profilomat neki nem volt facebookja, hát gondolkodtam hogy kinek nincs manapság fb profilja... Na mondom üsse kő megadok egy email címet amit szándékosan ilyen célra hoztam létre hogy semmi személyes adat nincs benne erre a válasz, "kár hogy nem tudtuk megismerni jobban egymást ITT „ és vége ... App delete, mindenki ítélje meg úgy ahogy, számomra pénz lehúzás ...
2020. ápr. 12. 02:01
 16/50 anonim válasza:
64%
Jó kis pénz lehúzós oldal. Érdemes lenne a képeket leszedni és egy amerikai portálon/FB profilon megfuttatni, hogy keressük őket. Így vírus idején nagy népszerűsége lenne :)
2020. ápr. 23. 07:54
 17/50 anonim válasza:
94%

PsyZed-nek igaza van.

"Ilyen kamu oldal még a titkosflort, magyarmilf, iDates, myDates, Érettflort, Titkosviszony. Világszintű átverés, de amikor regisztrálod, benne van az ÁFSZ-ben hogy kamu profilok is vannak, jogilag megfúrhatatlan."

Ime a titkosviszony nyitó oldala, ha nem mindenféle linken keresztül csalnak oda.

"Fontos információ:

Mielőtt elkezded használni a honlapot (újra) szeretnénk felkelteni a figyelmed néhány fontos kérdésre.

A Weboldal nem cenzúrázatlan szexuálisan explicit anyagot tartalmaz nem kiskorúak számára. Legalább 18 évesnek kell lennie, és a lakóhelye szerinti életkor határt meg kell haladnia a Webhelyhez való hozzáféréshez.

Ha kiskorú, és belép, helyi vagy állami, szövetségi vagy nemzetközi jogot sérthet.

Az Elfogadás gombra kattintva elfogadod a következő feltételeket."

És most a keretezett lényeg:

"

Kijelentem, hogy a beírt adatok pontosak:

Ez a honlap kifejezett, szexuális vagy erotikus képeket, szövegeket vagy audio részleteket tartalmazhat, ezért 18 éves és idősebb személyek számára készült. Kiskorúak nem léphetnek be és el kell hagyniuk a honlapot.

Ez a honlap arra is szolgál, hogy (erotikus) chat-beszélgetéseket kezdeményezzen fiktív profilok és felhasználók között, ezért részben fiktív profilokat tartalmaz. Ezekkel a fiktív profilokkal nem lehetséges fizikai megállapodásokat kötni.

Az Adatvédelmi és Általános Szerződési Feltételek erre a szolgáltatásra érvényesek. Ez a weboldal nyilatkozatában megtalálható.

Az "Elfogadom" gombra kattintva kijelentem, hogy a fentiek mindegyike igaz, hogy be szeretnék lépni a Webhelyre, és beleegyezek a következőbe Általános Szerződési Feltételek és a Adatvédelmi Irányelvek."

-------------------------------------------------------------------------------------

Ugyan eléggé magyartalan a megfogalmazás (biztosan nem magyar vagy magyarul jól beszélő ügyvéd írta), de a lényeg pontosan lejön. Ugyan nem említ arányokat, de mivel azért jött létre, hogy "chat-beszélgetéseket kezdeményezzen fiktív profilok és felhasználók között" ezért én azt mondanám, hogy nyomokban valós felhasználókat is tartalmazhat.

2020. ápr. 28. 07:40
 18/50 anonim ***** válasza:
95%
Aki tenyleg kepes ennek bedolni meg erdemli amugy en ugy vagyok vele
2020. máj. 6. 00:16
 19/50 anonim ***** válasza:
10%
Sziasztok! Én igazából ezen az oldalon ismertem meg egy lányt 3 évvel ezelött, akivel azota hazasok vagyunk.. szoval hiaba mondja akarki hogy kamu.. nem az.
2020. máj. 6. 21:06
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem az hogy, én is megadtam a csajoknak az elérhetőségeimet akikkel beszéltem, vagy azt mondták hogy itt akarnak maradni mert máshol szerintük veszélyes lenne ismerkedni, ha e-mailt írtam nekik, vagy telefonszàmot, arra azt írták hogy ki kett x-elve. Egyiknek még betűkkel is leírtam a telószámomat, de ugyanaz volt a válasz. Mire odajutottam volna hogy randin legyen a sor, màr nem tudtam volna miből finanszírozni mert szerintem 0 Ft lenne. Szóval nekem ezek utàn nem ok nélkül mondta a haverom hogy ő élőben ismerkedne inkább csajokkal, meg szerelmeslevéllel. Szerintem ezek biztosabbak mint egy pénztàrcàt fogyókúráztató internetes társkereső!!
2020. jún. 4. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!