Mi a véleményetek a Mydates.com nevű online társkereső oldalról?
Figyelt kérdés
Igazi vagy kamu online társkereső oldal?
Véleményt kérek róla akkor is,ha pozitív és negatív véleményetek van.Ha kamu oldal,akkor milyen társkereső oldalt javasoltok?
Válaszotokat előre is köszönöm.
2019. dec. 16. 15:05
1/50 anonim válasza:
Ha férfi vagy, és nem vagy jóképű, semmilyen társkereső oldalt nem javaslok. Ha nő vagy, és nem érdekelnek a lazább kapcsolatok, akkor szintén nem javaslok semmilyen társkereső oldalt.
2/50 A kérdező kommentje:
26 éves férfi vagyok.Köszönöm válaszod,de akkor nem ismered ezt a online társkereső oldalt? :\
2019. dec. 16. 15:09
3/50 anonim válasza:
Én ismerem ezt az oldalt, 19 éves fiú vagyok, és még pár hónapja itt ismertem meg a barátnömet, akivel rendszeresen találkozom azóta. Ilyen szempontból nekem nagyon bevált, igaz fizetös, de megéri mert rengeteg lehetoseget megnyit a lányok terén.. ezen az oldalon voltam a legsikeresebb szerintem.. ajánlom neked szívböl
4/50 anonim válasza:
Szerintem te írod a magyar válaszokat a kamu lányok nevében az oldalon :D ne mond már, hogy bárki létezik nálunk az oldalról.
5/50 Pali1977 válasza:
Nem tudom, mennyire kamu, vagy nem kamu, (bár szerintem nem) de egy biztos, egy igazi pénznyelő. Kezdetben 100 kredited van, ami kettő üzenet írására elegendő. 3000 forintért is csak 11 üzenetet küldhetsz, ami száámomra nem sok, tekintve azt, hogy én imádok beszélni :) és egyébként is, elég szűkre szabottak a lehetőségek, ha nem fizetsz
6/50 anonim válasza:
Az oldalnak dolgozom operátorként kiszerződtetve egy angol cégtől. A profilok jelentős része kamu a női profilok alatt. Az angol cég 2000 operátort alkalmaz, a weboldalt meg angol vagy holland cégek csinálják. Ilyen kamu oldal még a titkosflort, magyarmilf, iDates, myDates, Érettflort, Titkosviszony. Világszintű átverés, de amikor regisztrálod, benne van az ÁFSZ-ben hogy kamu profilok is vannak, jogilag megfúrhatatlan. Én átlagosan havonta 3-8000 üzenetet írok a pasiknak.
7/50 anonim válasza:
Nekem bejött nagyon! Eddig 3 csajjal találkoztam, és az egyikkel most kapcsolatban vagyok. Igazából szerintem az a fontos, hogy ne kezeld a fenn lévő nőket úgy, mintha tárgyak lennének, hanem tiszteld őket, és úgy beszélj velük, ahogy szemtől szemben is. Barátnőm mondta, hogy sokan azonnal üres profillal talit akartak, meg perverzeket írtak neki. És az gáz volt.
8/50 Kálvin Tamás válasza:
Szerintem se kamu az oldal én 2 lánnyal találkoztam de nem voltak az eseteim gondolat menetben szóval tovább beszélgettem massokal és a 3. Lány végre még felelt nekem mivel sokban hasonlítottunk ezért össze jöttem vele mai napig együtt vagyunk hála istennek:) Én is úgy gondolom,ahogy a fenti írta aki csak baszni akár kép nélkül még az első uzenet után még bunkó rámenős az inkább menjen a sarokra keresgélni:)
9/50 stankovic válasza:
Kamu 100 az oldal,egy női profil se valódi,nem érdemes költeni rá.az oldalnak dolgoztam,de nem is fizettek ki,igy nem érdemes titkolnom,ne költsetek rá.Üdv
10/50 Jacob450 válasza:
Aki szerint nem kamu az oldal és már találkozott onnan valakivel az mondja már el hogyan csinálta. Bármilyen személyes adatot adsz meg magadról az törlik. Nem tudsz telefonszámot se címet se email címet semmit! Így lehetetlen a találkozó. Nagy árverés az egész! Bírom mikor profilkép nélkül azt az üzenetet kapom, hogy milyen jól nézek ki.😂Egyszer lebeszéltem egy találkozót abban a városban ahol lakom mert,hogy ő is oda valósi volt.Akkor volt profilkép láttuk egymást. Így szólt az üzenet. Találkozzunk péntek este a Művelődési ház előtt este hét órakor. Írta rendben ott lesz biztosan. Persze senki nem jött oda. Egy vicc az egész! Gondoltam ez nem olyan személyes adat magamról ezt nem törlik a moderátorok vagy nem tudom kicsodák. Egy lehúzás az egész és kamu én azt mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!