Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a Mydates.co...

Mi a véleményetek a Mydates.com nevű online társkereső oldalról?

Figyelt kérdés

Igazi vagy kamu online társkereső oldal?

Véleményt kérek róla akkor is,ha pozitív és negatív véleményetek van.Ha kamu oldal,akkor milyen társkereső oldalt javasoltok?

Válaszotokat előre is köszönöm.

2019. dec. 16. 15:05
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
78%
Ezt onnan tudom hogy ismerősöm is nekik dolgozott
2021. febr. 12. 12:18
 32/50 menjapi ***** válasza:
28%

Nézzétek meg ezt a csajt:

Anikó50online

40 éves Esztergom településről

Teljesen amerikai. Ki jár nálunk 6 literes autóval?

2021. febr. 18. 08:21
 33/50 anonim ***** válasza:
61%
Senki, fizetett moderátorok irnak ott vissza.
2021. febr. 18. 15:05
 34/50 anonim válasza:
34%

Érdemes megnézni a hátteret sok mindent elárul, ha látszik valami. Ha nem akkor már az is gyanús.

Tipikus: autó márkája, pálma fa, szimpla üveges le fel hózható ablak, alacsony belmagasság (jó ha eléri a 200-210 cm-t), ja és a kapcsolók konnektorok

2021. máj. 14. 18:09
 35/50 anonim ***** válasza:
46%

Én is most az előbb pár társkereső oldalról leírtam a véleményemet a badoo is köztük volt csak az utóbbinál nem tudtam teljes véleményt írni mert a szólás szabadság le volt korlátozva 500 karakterre. Nem értem ha véleményt várnak mert jó ha tud írni az ember akkor miért veszik le hogy csak ennyi karakterből tudsz írni? De sebaj a lényeget úgyis leírtam. ;) Sam died válaszokat figyeljétek!

[link]

[link]

[link]

2021. máj. 15. 07:26
 36/50 anonim válasza:
71%
Szia!Én nő vagyok.Regisztráltam erre az oldalra.Érdekes,hogy egyből nők kezdtek csak îrni.Írtam egy férfinak .Utánna kiléptem pár percre és újból vissza.Hát az üzenet teljesen eltünt.Pénzlehúzás az egész.Kamu
2021. jún. 21. 15:01
 37/50 anonim ***** válasza:
63%
5 lánnyal(robottal) beszélgettem. Mind ugyanazt írta, mikor kértem hogy facebookon folytassuk: nincs facebookom/nem használom/nem azért regisztráltam hogy facen flörtöljek, stb. Amikor telefonszámot kértem, azt írták: nem adom meg, csak ha találkoztunk.(Ami persze sose jött el.) Gondolom valami állat, most épp abban a pénzben fürdik, amit mi a kamu randioldalára költöttünk. Senkinek nem ajánlom. A profilok kamuk, a zsetonok drágák, és csak valami köcsögöt hízlaltok vele.
2021. szept. 25. 13:33
 38/50 anonim ***** válasza:
67%
Ha normális vagy akkor nem mész ilyen oldalra.. Úgy kell neked
2021. szept. 25. 22:24
 39/50 karloo válasza:
19%
Én is bedöltem még zsertont is vásároltam 4999 ft de sehol nem láttam pedig jóváhagyták a vásasárlást ez kamu társkereső!
2021. okt. 31. 14:43
 40/50 anonim ***** válasza:
30%
Nos a Kérdés elég régen lett kiírva ide de egy kis utána járás + tapasztalat az oldalról annyit hogy biztos hogy kamu!!! Véletlen keveredtem oda beregisztráltam (kép nélkül pár alap infóval!!!) és úgy írnak ezek a robototok mintha én lennék az isten nekik! A képek lopottak! A nők bűn rondák és perverzek, persze vannak szépek is kinek mi tetszik! Úgyhogy aki ide téved csak óvatosan!! Én csak jót röhögök rajtuk de tőlem egy forintot nem kapnak!
2022. máj. 1. 06:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!