Processzor húzással kapcsolatos kérdés?
Szóval, éppen egy configot állítok össze magamnak:
ROG STRIX Z390-F Gaming alaplap
I9-9900K proci
Dark Rock 4 Pro | be quiet! hűtő
16GB (2x8) DDR4 2666MHz HyperX Fury RAM
Chieftec 1000W Gold 80+ 90% táp
Egy ideig még GTX 1070-es GPU, de idővel majd szeretném lecserélni egy erősebbre.
Alaplapot, RAM-ot, és hűtőt már megvettem, többi hamarosan. A GPU-t átrakom a mostani gépemből majd. Szívesen várok véleményeket, észrevételeket kompatibilitással, bármivel kapolatban, nem vagyok egy hardver szaki, de azért annyira értek hozzá hogy összerakjak egy gépet. Nyilván a cél az lenne, hogy jó pár évig ne kelljen hozzányúljak. Magamat ismerve persze úgyis fogok fejlesztgetni itt-ott, de mindegy.
A lényegi kérdésem az lenne, mivel ehhez nem nagyon értek, hogy ezzel a configgal mennyire érdemes felhúzni a proci órajelét, ami még biztonságos és stabil? Nem maxra akarom kihúzni, hanem mondjuk 3.8GHz köré, vagy akár 4, nem tudom. Az a 3.6 nekem annyira nem tetszik, de aztán lehet megmondja valaki hogy jó az. De ha azt akarom hogy nagyon sokáig jó legyen még akkor egy kicsit csak-csak kell rajta húzni nem?
#20:
Try me :)
Manapság úgysem döbbenek meg semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!