Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor húzással kapcsolato...

LeonScottKennedy kérdése:

Processzor húzással kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Szóval, éppen egy configot állítok össze magamnak:

ROG STRIX Z390-F Gaming alaplap

I9-9900K proci

Dark Rock 4 Pro | be quiet! hűtő

16GB (2x8) DDR4 2666MHz HyperX Fury RAM

Chieftec 1000W Gold 80+ 90% táp

Egy ideig még GTX 1070-es GPU, de idővel majd szeretném lecserélni egy erősebbre.

Alaplapot, RAM-ot, és hűtőt már megvettem, többi hamarosan. A GPU-t átrakom a mostani gépemből majd. Szívesen várok véleményeket, észrevételeket kompatibilitással, bármivel kapolatban, nem vagyok egy hardver szaki, de azért annyira értek hozzá hogy összerakjak egy gépet. Nyilván a cél az lenne, hogy jó pár évig ne kelljen hozzányúljak. Magamat ismerve persze úgyis fogok fejlesztgetni itt-ott, de mindegy.

A lényegi kérdésem az lenne, mivel ehhez nem nagyon értek, hogy ezzel a configgal mennyire érdemes felhúzni a proci órajelét, ami még biztonságos és stabil? Nem maxra akarom kihúzni, hanem mondjuk 3.8GHz köré, vagy akár 4, nem tudom. Az a 3.6 nekem annyira nem tetszik, de aztán lehet megmondja valaki hogy jó az. De ha azt akarom hogy nagyon sokáig jó legyen még akkor egy kicsit csak-csak kell rajta húzni nem?

2019. júl. 10. 13:42
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

#20:

Try me :)

Manapság úgysem döbbenek meg semmin.

2019. júl. 12. 16:04
 22/22 Gábor_79 ***** válasza:
Mondjuk a PS5 jövőre jelenik csak meg. Az sem kizárt, hogy csak ősszel; - májusban bemutatják, novemberbe terítik.
2019. júl. 13. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!