Ez az összeállitás valóban jó lesz?
Egyik barátom azt mondta így rakjak össze egy gamer gépet. Valóban jó lesz így ?
Videokártyának szerintem rx 560 lesz de lehet rá fizetek a gtx 1050 ti-re:
Ez az összeállítás PCX-en összeszereléssel együtt kevesebb mint az általad írt keret.
Első verzió: (Az általad választott vga-val.)
2. Verzió:
Amint korábban írtam, én a helyedben megvárnám a b450-es alaplapokat (b350-et semmiképp nem vennék már). Amit azzal spórolnál, abból a vga-t lehetne cserélni egy gtx 1060-ra inkább. Pl:
3. Verzió:
Ha ragaszkodsz a b350 laphoz, akkor azonnal kijön a keretből a fent leírt alkatrészekkel egy minőségi b350 lap és egy 1060 6gb.
Mit okoskodsz, a Ryzen 5 2600 igenis megéri, erősebb az I5-nél, több mag/szál pedig teljesen felesleges.
Videókártyából ekkora kerethez a minimum a GTX1060 6Gb, de SSD elhagyásával és 8Gb rammal kezdetnek, még GTX-1070Ti 8Gb is beleférhet.
Ehhez a VGA-hoz pedig a proci teljesen passzol.
Nem , a ryzen 5 2600 valóban nem éri meg mert I5 8400 erősebb! Munkára a több szálat nézve meg a ryzen 5 1600X sincs sokkal elmaradva , sőt a ryzen 5 1600 se. Hiába újabb csak a fanatikusok szerint éri meg. 315k-ból ilyen gépet tegyél össze. Vga legyen benne jobb:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!