Ez így jó high-end gamer pc összeállitás lesz?
Figyelt kérdés
Nem csak játékra kel hanem egy kis munkára is.
intel Core I7 6700K
Asus Maximus VIII Hero alaplap
Corsair Vengeance LP 3600mhz ram
2018. jún. 13. 19:53
1/7 szántóvető válasza:
egy ilyen drága gépbe ne ilyen alsókategóriás tápot válassz hanem pl seasonic focus plus 550/650w-ost.a monitor freesync támogatású tehát az sem lesz jó.gsync-est vegyél nvidia karihoz.és megvárhatnád a voltát,ennyiért most nem éri meg az 1080 ti.az ssd külső,de ezt biztos láttad te is.
2/7 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz egy Ryzen 5 2600-al a leírtak alapján, meg időtállóbb a 6700K-nál.
(amit amúgy Delid nélkül nem érdemes húzni, meg ahogy nézem hűtőt sem írtál)
Tápnak megteszi egy Bitfenix Formula 450W, vagy Integra M 550W.
3/7 anonim válasza:
High-end? Ratyi összeállítás, drága holmik összehányva... Szerintem a kérdés se komoly.
4/7 A kérdező kommentje:
proci i7 6700k lesz. Ryzen 5 2600 amúgy se érné meg ,amúgy is intel fan vagyok meg egy és ezt a proci hűtőt tervezem mellé meg venni: [link]
2018. jún. 13. 20:39
5/7 xKakashix válasza:
"high-end"... attól még, hogy drága cuccokat összedobálsz nem lesz high-end egy gép, inkább csak ár/érték arányban borzalmas...
6/7 anonim válasza:
"amúgy is intel fan vagyok "
Akkor tovább is lapozók...
7/7 szántóvető válasza:
akkor vegyél új 8600k procit egy kicsit olcsóbb lappal.a 6700 már nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!