Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez jó összeállítás...

Szerintetek ez jó összeállítás? (nem vagyok hardcore gamer) :

Figyelt kérdés

alaplap: gigabyte GA-B250M-DSH

processzor: intel core i5-7500

hdd: WD 1Tb sata3

ssd: kingston uv400 120 GB

ram: kingston 8gb 2113 mhz ddr4 hyperX fury black cl14 videokártya:gigabyte geforce gtx 1050 oc 2gb gddr5 128 bit

táp: chieftec 600w smart ház: zalman z1 neo

2017. júl. 7. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Jelen pillanatban egyetlen i5 proci sincs, amit érdemes lenne megvenni. Mindet veri valamelyik Ryzen ár-érték arányban.

Játékon kívül még a legolcsóbb Ryzen 1400 is elagyabugyál olyan procikat, mint a 6600k meg a 7600k. Játékokban sincs sokkal lemaradva.

Az összeállításod működik, csak pénzkidobás.

2017. júl. 7. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Úgy a VGA-ig bezárólag jó. A VGA a jelen piaci állás miatt sajnos vagy sem, de jó, illetve el kell fogadni. Bár én lehet hardveraprón néznék egy Ti 4GB-ot a 2GB-os helyett.

Tápnak meg inkább ezt:

Be quiet! 400W System Power 8 BN240 13.735 Ft

De a többi az rendben lesz.

2017. júl. 7. 21:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A videokártya már megvan szóval az fix ,amd procira annyira nem akarok váltani de azért majd utánanézek! Lehet hogy a 400w táp lesz a nyerő #2!!
2017. júl. 7. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:
A Ryzen-t én sem erőltetném annyira. Összességében semmivel sem jobb, mint egy intel i5, játékban pláne. CPU kihasználtság kevesebb, de teljesítményben nem jobb, mármint nem produkál több FPS-t, mint az intel proci. Most az 1050 2GB mellé i5-öt vagy Ryzent rakni oly' mindegy, ezzel a géppel úgysem fog ultrán játszani mindennel, ahhoz karcsú a VGA, de még egy 1050 Ti is lehet izzadna az új játékokkal ultrán.
2017. júl. 7. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!