Ez az összeállitás jó lesz játékra?
Össze akarok rakni egy gépet játékra. És a procit húzni szeretném . Bár sokan azt írják erről a cpu-ról , hogy nem éri meg. Legalábbis, hogy intel-nél van ezen az áron jobb áru proci.De nem tudom. Talán még az I5 8500 jöhetne szóba azt is lehetne úgy mond húzni legalábbis valami turbo boost-ja van ugyhogy el fogadnám azt is vagy I5 7600K azt már biztos , hogy lehet húzni
Szóval a húzás miatt lesz mellette drága alaplap.
Így raknám össze a gépet:
vagy
Nem nagyon tudok belekötni.
Tápnak esetleg Be Quiet!Pure Power 10 400W mert az jóval csendesebb.
Jó konfig amúgy, ja és BIOS frissítést mindenképpen kérj majd.
ez egy noname lap és egyébként sem alkalmas oc-ra.vegyél inkább msi x370 gaming plust,alig drágább valamivel.
ramból jó a g.skill aegis 2x8 gb ddr4 3000MHz f4 3000 c16d 16gisb(rajta van a kompatibilitási listán.)és mindjárt spóroltál egy huszast.muszáj volt mini tower házat választani?a szellőzés ill légáramlás miatt nem jó a nagy zsúfoltság a gépházban.a tápegység ezer éves,ha jól látom 2011-ben már kapható volt.inkább coolermaster mwe 500w legyen.
Na igen. Lapra nem is figyeltem annyira oda olyan alaplap kéne akkor már ami támogatja a 3333 mhz ram-ot ha már ilyen órajelű ram-ot akarok. Persze nem tudom , hogy a 3333 mhz kel e már játékra! De akkor veszem mondjuk ezt a lapot: [link]
A másik kérdésem meg az lenne , hogy a gtx 980 ti mennyivel marad el teljesítményben a gtx 1070-től?
#2.
"ez egy noname lap és egyébként sem alkalmas oc-ra.vegyél inkább msi x370 gaming plust,alig drágább valamivel."
Biostar nem a legismertebb de nem is noname.
Másrészt az alaplap 7 fázisú VRM-t használ, bőven jó OC-ra.
"coolermaster mwe 500w "
Semmi teszt nincs róla, egy butított Masterwatt Lite, semmivel nem jobb mint a BasiQ ami egy elég elismert széria.Fölig hogy a VP550P Delta beles, a jobbak közül.
Kérdező:
X470-es alaplapok közül ASUS X470-Pro.
Az ilyen csili-vili Gaming-es változatokat meg illik kerülni...
De szerintem átlag felhasználó számára alig add plusz dolgot, inkább azt a pénzt öld bele egy erősebb VGA-ba.
980Ti amúgy nem rossz választás, simán 1070 szint.
Bár az utobbi kevesebbet fogyaszt, jobb a driveres támogatása is.
Egy cl15-ös 3200 mhz-s ram jobban megéri mint a cl16-os 3333 mhz-s kb egy szinten vannak! De az előbbi ólcsobb! Akkor ha cl16-os ram min kb ilyesmi áron egy 3400mhz-s de inkább 3600mhz! De nagyon hardcore gmer pc-be sem szoktak 3866mhz-s ram-nál nagyobbat rakni mert felesleges max ez az a 4266 mhz-s ami nem felesleg játékra de ez már cl15-ös: [link]
Prociból a Ryzen 5 2600 csak játékra tényleg rossz ár/érték arány ! Akkor ha már ryzen ! Akkor ryzen 5 1600x legyen de inkább egy i5 8500! Vagy ha olyan proci kell amit tudsz húzni I3 8350K vagy I5 7600K bár utóbbi sem a legjobb választás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!