Ez az összeállitás valóban jó lesz?
Egyik barátom azt mondta így rakjak össze egy gamer gépet. Valóban jó lesz így ?
Videokártyának szerintem rx 560 lesz de lehet rá fizetek a gtx 1050 ti-re:
Gamer gépnek nem igazán. Túl sok pénzt szórsz el feleslegesen, ahelyett hogy normális videokártyát vennél.
Nyolcmagos processzor felesleges, elég négy is.
2 memóriafoglalatba hogy akarsz belerakni 3 darabot?
Minek 2 db 512-es SSD?
Táp hulladék.
Továbbá ATX házba mini-ITX alaplap?
Bocs, de a haverod dilettáns.
Oké, én úgy tudom, hogy a játékok most kezdik majd el kihasználni jól a 6 magot, és nagyobb.. előnyt nyújtani a 4 mag-hoz képest. Sőt már valahol meg is látszodik a különbség. De akkor ezt a tápot veszem bele erről tudom , hogy jó féle: [link]
De amúgy meg ha valaki össze tud irni 1 gépet akkor ok 305.000 forint a keretem!
Egész jó kezdésnek.
Játékra a 2600 is elég, de ha ragaszkodsz a 2700-hez az is jó, csak még nagyon sokáig nem lesz kihasználva (csak játékkal).
Ami az alaplapot illeti ebben a hónapban jönnek már elvileg a b450-es lapok, érdemes lenne megvárni,precision boost 2.0 de az xfr 2.0 miatt főleg, ez már képes az összes magot felhúzni nem csak kettőt. Így már felesleges tuningolni a gépet, mert csak folyamatosan fogyaszt és melegszik, az xfr 2.0 az összes magot felhúzza ameddig a hűtés engedi, amikor arra szükség van. A b350 csak kettőt tudott ezért volt érdemes húzni inkább.
VGA-ból inkább az 1050ti, annyit pont spórolnál a 2600-al.
Memóriából pedig 3200mhz legalább, a ryzen nagyon hálás érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!