Rossz lenne a monitor?
Sziasztok.
Van egy nagyobb problémám.
Van egy újfajta számítógépem, névszerint:
i5-7400
8GB DDR4 RAM
GTX 1050ti 4GB
Asus PRIME B250M-K
A problémám viszont az, hogy akad minden játék, holott az fps bőven megvan 300.
A legújabb játékoknál is megvan a 100-120 fps high beállításokon, de még low grafikán is akadnak, addig, amíg le nem veszem 1024x768-ra. Onanntól fentebb szaggat.
Próbáltam már régi vga driverrel, a legújabbal, windowst újratettem, directx-t külön feltettem, windows 7-el is próbáltam, fullos update windowsal is, memtest is futott, cpu+vga-t is terheltem hátha túlmelegszik, de nem.
Semmi problémát nem jelez.
Akadnak a youtube videók is.
A kérdésem, hogy okozhatja-e ezt monitor?
MultiSync NEC EA221WMe a pontos típus.
Élettársamat ideültettem magam mellé, én szaggatva láttam a játékot, ő nem. Szomszédomat is áthívtam, ő se látta szaggatva, de én igen. Viszont aki sokat játszik unokatesóm őt áthívtam, és ő is szaggatva látta.
Ezt a szaggatást, kb 4-5 napja érzékelem csak.
Mi lehet ennek az oka? Monitor? VGA? 60Hz a monitor. Lehet, hogy a szemem már érzékeny rá? Teljesen tanácstalan vagyok, és így azért nagyon zavaró.
Válaszokat köszönöm
Ha bemegyek az eszközökbe és a monitorra kattintok, nem engedi se frissiteni a szoftvert, se semmit. Viszont információba ezt írja:
Device DISPLAY\NEC6778\5&3ae91cde&5&UID4353 was not migrated due to partial or ambiguous match.
Last Device Instance Id: DISPLAY\Default_Monitor\5&3ae91cde&0&UID0
Class Guid: {4D36E96E-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Location Path:
Migration Rank: 0xF000FFFF0000F100
Present: false
Status: 0xC0000719
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!