Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTX 1080 egy FUllHDra és...

GTX 1080 egy FUllHDra és többi lent?

Figyelt kérdés

Sziasztok a kérdésem nem más mint hogy egy GTX 1080 jo vajon egy FullHD 60 hz monitorhoz meg egy 1280x1020 75 hz monitorhoz ? Amikkel játszanék és nagy gépigényet igénylenek az PUBG FullHD Medium grafikán (view distance lenne ultrán ami -3 fps max és az anti aliasing lenne még ultrán ami meg szint 3 fps minusz és a texture meg high) és a Rust FullHD Good grafikán (ez médium és egy kicsit high-ot jelent.

Sokan azt mondják hogy ''overkill'' lenne egy ilyen monitorhoz és hogy szinte minden játékban 120 FPS-m simán meglenne... A procim i5-6402p és remélem elég neki ez a proci ha majd megveszem netán !

2018. jan. 23. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Fullhd-ra bőven elég egy 1060 6gb is. Ez már inkább a qhd, esetleg medium-low 4k felbontáshoz kell. Persze lehet később nagyobb igényű játékok jönnek vagy veszel egy új monitort, ha nem sajnálod rá a pénzt akkor nyugodtan vedd meg.
2018. jan. 23. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Hűha, te aztán lebecsülöd a gtx 1080-at :D

FullHD-ra felesleges kb 1080-at venni, mert egy 1070 is bőven elég, hogy mindent fullHD-ba maximum grafikán tudj játszani. Persze ha hosszabb távra tervezel és esetleg egy 4k-s monitor is tervben van akkor mehet az 1080.

2018. jan. 23. 20:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Amugy nem lebecsülöm hanem mint mondtam kérdeztem hogy nem tul sok netán ! De igen 3 évig célom hogy a videokártyám ne legyen gond ! + max majd egy UHD 75hz monitort talán fogok venni jövöre ha jol megy majd minden mert idén mág uj proci is meg SSD is meg még egy tera a terv de elöször egy videokártya a cél ! És aki PUBGzik és gtx 1080-ja van annak mennyi FPS-e van Medium-High settingsen FullHDban ? Ment a pacsi !
2018. jan. 23. 22:34
 4/6 A kérdező kommentje:
De amugy videozok és ha jo gépem lenne akkor pedig streamelnék is PUBGt de jelenleg csak low-medium grafikán tolatom a PUBG-t vagy Rustot videokban ...A streamelést el is felejtem !
2018. jan. 23. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
A 1080 kb. malmozik FullHD felbontás mellett, bármivel is játszol. Leginkább UHD felbontásra van tervezve, nagyon rosszul optimalizált játékok esetén pedig QHD-ig kell csak lemenni. Kicsit régebbi játékok esetén pedig még visszavett órajelekkel is simán bírja (személyes tapasztalat). Bőven elég lenne egy 1060 6GB is neked, de nagyon maximum egy 1070. Főleg a mostani árak mellett.
2018. jan. 24. 01:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Én értem és tudom is hogy simán gamingre tökéletes de mondom stream és videofelvételt is akarok csinálni és itt egy link aki egy fél éve vett 1080at FullHD-hez és ugy ahogy látom megvan vele viszont ha streamel csak 720p60FPS-ben streamel ! Gondolom az inkább net kérdése !

Viszont igazábol azért tettem fel a kérdést mert mondom angol forumokon azt irták ''Overkill'' ami pontosan nem tudom mit jelent gondolom ahogy ti is irtátok tul sok ez FullHDhoz...De a terv mint mondtam 4 évig kb ne cseréljek videokártyát és hogy videozzak-streameljek ! UTOLSO elgondolkoztam én is az 1070-en csak mennyivel jobb az a bizonyos ddr5x <--- ?

2018. jan. 24. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!