GTX 1080 egy FUllHDra és többi lent?
Sziasztok a kérdésem nem más mint hogy egy GTX 1080 jo vajon egy FullHD 60 hz monitorhoz meg egy 1280x1020 75 hz monitorhoz ? Amikkel játszanék és nagy gépigényet igénylenek az PUBG FullHD Medium grafikán (view distance lenne ultrán ami -3 fps max és az anti aliasing lenne még ultrán ami meg szint 3 fps minusz és a texture meg high) és a Rust FullHD Good grafikán (ez médium és egy kicsit high-ot jelent.
Sokan azt mondják hogy ''overkill'' lenne egy ilyen monitorhoz és hogy szinte minden játékban 120 FPS-m simán meglenne... A procim i5-6402p és remélem elég neki ez a proci ha majd megveszem netán !
Hűha, te aztán lebecsülöd a gtx 1080-at :D
FullHD-ra felesleges kb 1080-at venni, mert egy 1070 is bőven elég, hogy mindent fullHD-ba maximum grafikán tudj játszani. Persze ha hosszabb távra tervezel és esetleg egy 4k-s monitor is tervben van akkor mehet az 1080.
Én értem és tudom is hogy simán gamingre tökéletes de mondom stream és videofelvételt is akarok csinálni és itt egy link aki egy fél éve vett 1080at FullHD-hez és ugy ahogy látom megvan vele viszont ha streamel csak 720p60FPS-ben streamel ! Gondolom az inkább net kérdése !
Viszont igazábol azért tettem fel a kérdést mert mondom angol forumokon azt irták ''Overkill'' ami pontosan nem tudom mit jelent gondolom ahogy ti is irtátok tul sok ez FullHDhoz...De a terv mint mondtam 4 évig kb ne cseréljek videokártyát és hogy videozzak-streameljek ! UTOLSO elgondolkoztam én is az 1070-en csak mennyivel jobb az a bizonyos ddr5x <--- ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!