Az SSD létfontosságát csak én nem értem?
Tényleg nem akarok kukacoskodni, de gondolom azok az emberek akiken egyszerre csak 2-3 játékuk van a gépen, biztos jó nettel rendelkeznek, aztán ha megvesznek valamit Steam-en, letöltik hamar, ha kell a hely akkor letörlik, majd urja leszedik később, stb. Viszont ahol én lakok, olyan gyalázatos az internet, (2mbit/s) hogy egy nagyobb játék jön akár 3-4 napig is, úgy, hogy non stop be van kapcsolva a gép. Ilyenkor éjszaka nem tudok aludni a gépzúgástól, napközben meg nem tudok netezni a letöltés belassítása miatt, kész szenvedés. úgyhogy megérthetitek, ha nagy nehezen letöltök valamit, akkor azt jó ideig nem szándékozom letörölni a gépemről.
Amúgy most néztem meg a frissen telepített windows mappám méretét: A sima mappa 21 GB-t foglal, és van még mellette egy windows.old nevű mappa is, ami további 18 GB. Mit keres ott egy windows.old nevű mappa, aminek elvileg csak akkor kéne ott lennie, ha új rendszert rakok rá. De én leformatáltam a vinyót mielőtt újratettem, úgyhogy érthetetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!