Valóban igaz hogy ddr4 is elavult lesz már?

Felfoghatod így is, mivel újabb platformok már a DDR5 -öt támogatják. De még sokáig a piacon lesz. És a DDR3 -al sincs semmi baj. Az arra épülő konfigok is megállják még a helyüket. Pl egy 3. / 4. generációs i3/i5/i7 procival is röhögve el lehet lenni. Elég a teljesítményük még nagyon sok területen.
Az hogy a Microsoft most egy csomó procit nem támogat a Windows 11-ében az ő baja. Attól még ezek nem lesznek értéktelenek, vagy szemétbe valók. Tehát lehet őket eladásra kínálni és kereslet is lesz rá.
A kérdést a 10-es kommentelő alapján irtam ki
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

Már most mondható elavultnak, mivel van újabb. De az nem jelenti azt, hogy rossz lenne.
Amúgy valószínűleg pont a Win 11 kompatibilitás hiánya miatt adnak el most sokan régi gépeket, amik teljesen jól használhatók Linuxszal, csak ez sokaknak valamiért nem opció. Legtöbb esetben a játék, én is abban a helyzetben vagyok, hogy a gépem nem Win 11 kompatibilis. Megkérdeztem a játék ügyfélszolgálatán, hogy terveznek-e Linux verziót kiadni a helyzetre való tekintettel. Azt mondták nem és javasolják, hogy maradjak Win 10-en, a játék továbbra is támogatni fogja.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!