Miért csinálja ezt a gép?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy pár napja megzakkant a gép, és olyan dolgokat csinál, hogy fogja-ha egyáltalán be tudom kapcsolni nem csökkentett módban-, és pár másodpercig megáll a kép és kék halál.Gondoltam eleinte vírus, de miután újraraktam a cuccost, megint ugyanaz.Megcsináltam a legjobb vírusirtóval amit találtam az ellenőrzést, ugyanez.Mi a gond és meg lehet egyáltalán csinálni?6 éves konfiguráció, tehát nem mai csirke2010. jún. 1. 18:07
1/3 haggyámán válasza:
Próbáld a belsejéből kivenni a pókhálókat, kicsit kifújni a port, az alkatrészeket megmozgatni, hátha kimozdultak.
2/3 anonim válasza:
Nekem is csinálta
Bejön a windows logo és megy egy kicsit a csik és kész ujraindul?
Ha ez akkor próbálgasd egyszer el fog indulni
Nos ha elindult a windows akkor szedd le az avast ot és állisd be a windows inditása előtti viruskeresést
nekem 1 et talált és az volt..
azota csak avastot használok
3/3 A kérdező kommentje:
ööö....nagyjából...annyi különbséggel, hogy én néha (10 ből 1 szer) mindent tudok csinálni a gépen.Tehát be is tölt minden faxa, aztán 1 szer csak....és a akkor kék
2010. jún. 1. 19:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!