Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ez a gép? Mennyit ér?

Milyen ez a gép? Mennyit ér?

Figyelt kérdés

Sziasztok... Én játszásra használnám, és kíváncsi vagyok mennyire vinné a játékokat... Szeretném, ha segítenétek pl. viszi e a "GTA 4"-et, "Sims 3"... És a legfontosabb ami érdekelne az az ÁRA... Előre is Köszönöm!

A Leírás:

"Thermaltake VC7000SNSD Mozart SX fekvő ezüst ház,ABIT an m2HD alaplap,AMDX2 5000 proc,ThermalTake BlueOrb FX cooler,2X1GB 800Mhz ram,400W-tap,500GB sata2 merevlemez."

2010. jún. 1. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
vga-ról nem írtál semmit
2010. jún. 1. 16:57
 2/3 A kérdező kommentje:
neten találtam és ő sem írt:S
2010. jún. 1. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel integrált videokártyát tartalmaz az alaplap :)

Ami nem túl jó :S Mondjuk a Sims3-at elvinné,Gta4et csak tipp,de nem mivel kb a 6600GT és a 7600Gt között van a tudása és a min. a gta4hez a 7600-as,de a simset én is anno 6600GTvel játszottam..mivel az integrált kártya DX9 ezért max grafot el is felejtheti aki venné :S

A ház fekvő ami később nekem kellemetlenséget okozott de..:S 14e forint

Az alaplap kb. 10e

Proci mindenképp megér egy 10-est újban :)!Na most viszonyíts,hogy mennyit adnál érte,én 8,5e-ret biztosan.

Ram egy olyan 10e...400w táp...azt azért jó lenne tudni ,hogy milyen mert eleve nem adnék egy codegenért annyit mint monnyuk egy cx-ért...Ha corsair cx akkor 14e-ret megér.Ha nem az,hanem pl a házban volt alapból(amit monnyuk nem hiszek,de...)akkor ird le,hogy pontosan milyen atípusa!!És a merevlemez hááááát....11e...

ez igy 70,5 ezer forint...

2010. jún. 1. 17:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!