Ez a gép mennyit ér kb?
Figyelt kérdés
Az árát kiírom, ha írtatok már valamennyien, csak előbb kiváncsi vagyok, mit mondanak itt a szakértők. Köszi. :)
P4
Samsung 17"-os monitorral
adm sempron(tm)2400+1.67ghz
512 mb ram
40 gb winchester
ati readon video kártya
msi dvd iro olvaso
2010. máj. 29. 22:05
2/7 anonim válasza:
most akkor a proci P4 vagy az AMD?? Amúgy olyan 15ezer lehet
4/7 anonim válasza:
"Az árát kiírom, ha írtatok már valamennyien, csak előbb kiváncsi vagyok, mit mondanak itt a szakértők. Köszi. :)"
gondolom et azér maradt el mer 2-3x többre gondoltál,sajna ennyit ér,nekem is hasonló van,nagyobb gép minek? itt tudok bohóckodni meg CS tökéletesen süvít,ennyi elég
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem marad el az ára sem. Nem az enyém a gép, csak találtam a teszveszen. 22 ezerért árulják.
2010. máj. 30. 08:36
6/7 anonim válasza:
22-t nem ér meg. Esetleg akkor ha jó állapotú LCD monitorral van, és az sem mindegy, hogy 9200 szintű a Radeon vagy mondjuk X2600Pro. A többi alkatrészből ítélve 9200-hoz áll közelebb. Akkor meg az ár is a 15-höz.
7/7 anonim válasza:
tizenötezer az úgy talán reális, am semmi nem képvisel igazából értéket ebben a konfigban...főleg hogy semminek sem tudjuk a márkáját...és specifikációit
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!