Miert nem kapcsol be a szamitogep? Mit tegyek?
Ma hoztam haza egy gepet tegnap
meg minden rendben volt vele ki lett probalva..aztan itthon osszedugtam es egyszeruen nem reagal semmire hiaba nyomom a power gombot,lehuztam mindent es ugyis probaltam tapventi meg semmi meg se mozdulnal, ledek nem vilagitanak, jol van bedugva minden 3 es fel orat kinlodtam vele feladtam. Azt megfigyeltem egyebkent mikor radugom az egeret az usb portra 1masodpercre felvillan a fenye ez nem tudom szamit-e, de valakinek lenne valami otlete tanacsa?
- Próbáld másik táppal - ügyelj, hogy legyen 24+4 és 4+4 csatija,- de kicsi az esélye hogy az a baj, inkább 99% hogy alaplap lesz a hibás.
Ha van rá gari akkor gariztasd.
Eladó mit mondott? - Bár egy ilyen esetben amikor elhoztad Te vállalod a felelősséget, akkor is be kellett volna előtte kapcsolni amikor elhoztad. Kicsit necces az ilyen.
"a tap meg attol felporoghet de lehet csak a venti porog es nem tud annyi aramot leadni hogy elinduljon maga a gep"
-Ezért kell a táp teszter. És terhelést adni rá.
- Nem lehet hogy valami csavar benne maradt és zárlatot csinált az alaplap hátulján?
#Akkor igy mar 100% hogy alaplapos?
Igen, akkor már 100%, nem bírta ki a "szállítást", ha van rá gari akkor gariztasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!