Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miert nem kapcsol be a szamito...

Miert nem kapcsol be a szamitogep? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma hoztam haza egy gepet tegnap

meg minden rendben volt vele ki lett probalva..aztan itthon osszedugtam es egyszeruen nem reagal semmire hiaba nyomom a power gombot,lehuztam mindent es ugyis probaltam tapventi meg semmi meg se mozdulnal, ledek nem vilagitanak, jol van bedugva minden 3 es fel orat kinlodtam vele feladtam. Azt megfigyeltem egyebkent mikor radugom az egeret az usb portra 1masodpercre felvillan a fenye ez nem tudom szamit-e, de valakinek lenne valami otlete tanacsa?

2017. okt. 12. 00:04
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
En azt az infot kaptam hogy az alaplapnak akkor is kellene valami eletjelet adnia ha meghalt...a tap meg attol felporoghet de lehet csak a venti porog es nem tud annyi aramot leadni hogy elinduljon maga a gep,de csak otletelek amint hazaertem neki latok majd megirom mi lett.
2017. okt. 12. 16:23
 22/25 anonim ***** válasza:

- Próbáld másik táppal - ügyelj, hogy legyen 24+4 és 4+4 csatija,- de kicsi az esélye hogy az a baj, inkább 99% hogy alaplap lesz a hibás.

Ha van rá gari akkor gariztasd.

Eladó mit mondott? - Bár egy ilyen esetben amikor elhoztad Te vállalod a felelősséget, akkor is be kellett volna előtte kapcsolni amikor elhoztad. Kicsit necces az ilyen.

"a tap meg attol felporoghet de lehet csak a venti porog es nem tud annyi aramot leadni hogy elinduljon maga a gep"

-Ezért kell a táp teszter. És terhelést adni rá.

- Nem lehet hogy valami csavar benne maradt és zárlatot csinált az alaplap hátulján?

2017. okt. 12. 20:58
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem volt csavar a hatuljan es cseretappal se kapcsolt be. :(
2017. okt. 13. 09:24
 24/25 A kérdező kommentje:
Akkor igy mar 100% hogy alaplapos?
2017. okt. 13. 09:34
 25/25 anonim ***** válasza:

#Akkor igy mar 100% hogy alaplapos?

Igen, akkor már 100%, nem bírta ki a "szállítást", ha van rá gari akkor gariztasd.

2017. okt. 13. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!