Miert nem kapcsol be a szamitogep? Mit tegyek?
Ma hoztam haza egy gepet tegnap
meg minden rendben volt vele ki lett probalva..aztan itthon osszedugtam es egyszeruen nem reagal semmire hiaba nyomom a power gombot,lehuztam mindent es ugyis probaltam tapventi meg semmi meg se mozdulnal, ledek nem vilagitanak, jol van bedugva minden 3 es fel orat kinlodtam vele feladtam. Azt megfigyeltem egyebkent mikor radugom az egeret az usb portra 1masodpercre felvillan a fenye ez nem tudom szamit-e, de valakinek lenne valami otlete tanacsa?
Nagy valószínűséggel akkor az alaplap kuka.
Ez lehet pl abból is hogy szállítottad és megütötted, vagy lecsapódott rajta a pára (hidegből be meleg szobába, és nem vártál vele amíg kiszárad)
Csak a tápot kösd az alaplapra (csak CPU+hűtő, RAM nem kell, se más)
A táp 4+4 csatiját is bedugtad az alaplapra?
A fenti képen láthatod melyik két tűt kell összeérintened pl egy csavarhúzóval, csak egy pillanatra kell összeérinteni. Ha a CPU ventije fel se pörög és nem rinyál hogy nincs ram -aszem szaggatott sípolás-, akkor biztos az alaplap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!