Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miert nem kapcsol be a szamito...

Miert nem kapcsol be a szamitogep? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma hoztam haza egy gepet tegnap

meg minden rendben volt vele ki lett probalva..aztan itthon osszedugtam es egyszeruen nem reagal semmire hiaba nyomom a power gombot,lehuztam mindent es ugyis probaltam tapventi meg semmi meg se mozdulnal, ledek nem vilagitanak, jol van bedugva minden 3 es fel orat kinlodtam vele feladtam. Azt megfigyeltem egyebkent mikor radugom az egeret az usb portra 1masodpercre felvillan a fenye ez nem tudom szamit-e, de valakinek lenne valami otlete tanacsa?

2017. okt. 12. 00:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Jelentem megis ravetemedtem es a tapegyseg bekapcsol!
2017. okt. 12. 11:02
 12/25 A kérdező kommentje:
Egyebkent az alaplap makulatlan nincs rajta kulsoleg semmi elvaltozas pupos kondi vagy ilyesmi, szoval mi lenne a kovetkezo lepes?
2017. okt. 12. 11:10
 13/25 A kérdező kommentje:
Azt hogy kell erteni hogy ossze erintem? Gemkapoccsal megfelel? Vagy hogyan?
2017. okt. 12. 11:12
 14/25 A kérdező kommentje:
Egyeb adalek: Fazisceruzaval megneztem a kabelt es ott jon az aram, a tap is jo tehat?? Csak a tapegyseg van radugva meg benne van a proci es igyse porog fel semmi...ez igy okes tehat nem kell radugni a vinyot vagy valami? Es az alaplapot hogy tudom tesztelni hogy abbam van-e aram? Bocs a sok idiota kerdesert es koszonom az eddigi segitseget!
2017. okt. 12. 11:18
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem az alaplappal lesz vmi probléma. Ha egyáltalán nem reagál semmire. Próbáld meg úgy beindítani a gépet, hogy kihúzod a gépház power gomb vezetékét az alaplapból, majd a tüskéket (ahonnét kihúztad a gombot) megérinted vmilyen fém tárggyal. Ha így sem jó, viszont a tápod normálisan működik akkor tényleg az alaplap lehet hibás.
2017. okt. 12. 12:14
 16/25 anonim ***** válasza:

Nagy valószínűséggel akkor az alaplap kuka.

Ez lehet pl abból is hogy szállítottad és megütötted, vagy lecsapódott rajta a pára (hidegből be meleg szobába, és nem vártál vele amíg kiszárad)

2017. okt. 12. 12:22
 17/25 A kérdező kommentje:
Tobb mint ket orat volt a szobaban mielott probaltam bekapcsolni...utogetni? Vegig szepen hoztam kimeltem..nem lett megutve..
2017. okt. 12. 12:44
 18/25 A kérdező kommentje:
Tuskeket mar gemkapoccsal ossze erintettem es semmi,ohh ne csak ne az legyen...:(
2017. okt. 12. 13:00
 19/25 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Csak a tápot kösd az alaplapra (csak CPU+hűtő, RAM nem kell, se más)

A táp 4+4 csatiját is bedugtad az alaplapra?

A fenti képen láthatod melyik két tűt kell összeérintened pl egy csavarhúzóval, csak egy pillanatra kell összeérinteni. Ha a CPU ventije fel se pörög és nem rinyál hogy nincs ram -aszem szaggatott sípolás-, akkor biztos az alaplap.

2017. okt. 12. 13:55
 20/25 A kérdező kommentje:
4x4-es ravan dugva igen, majd ha hazaertem lefotozom az alaplapot, pedig probaltam csavarhuzoval es gemkapoccsal is a bejelolt ket tusket ossze erinteni de semmi.
2017. okt. 12. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!