Miért nem kapcsol be az asztali PC-m vezeték nélküli egérrel?
Figyelt kérdés
Van itthon 2 asztali PC és 3vezeték nélküli egér és ha az USB stic be van dugva a gépbe akkor az alaplap nevénél lefagy mindegyik, mindegyik egérnél. Ez hogy is van?2017. júl. 26. 20:51
1/3 anonim válasza:
A hiba a te beállításaidnál lehet, mert nálam ilyen gond soha egyeetlen géppel és vezeték nélküli eszközzel nem forddul elő.
2/3 anonim válasza:
Ha bekapcsolás után van csatlakoztatva, akkor mi történik?
BIOS-ban érdemes lenne megnézni az erre vonatkozó beállításokat (már ha van).
3/3 A kérdező kommentje:
Én ezt nem értem. Ha a gép elejébe dugom be akkor a gép az alaplap nevét irja ki és nem indul. Ha hátra akkor elindul de egy 10-20 perc után lefagy a monitoron majd kiveszem az elemet az egérből vissza akkor úgy tűnik mintha jó lenne de nem lehet vele görgetni és amint megpróbálom ismét lefagy. Elemet most cseréltem benne.
2017. júl. 27. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!