WI-FI PCI kártyát keresnék, mely 2.5 és 5 GHz frekvencián is működik?
arukereso.hu oldalon sajnos csak 2,4 GHZ-n üzemelő PCI kártyákat találok.
Olyan kellene, mely mindkét frekvenciát ismeri.
Tudom: elavult és PCIE kártyák vannak helyette, de nekem PCÁI kellene.
Régi is jó lenne akár, ha olcsón beszerezhető, mert találok olyanokat is,melyek régiek, és horror áron adják őket: 15 ezer Ft és hasonlók...
Maximum 3000 Ft összegre gondolnék...
Régi nem lehet ebből, amikor még futott a PCI, nem volt 5GHz Wifi. Vagy USB, vagy PCIe. Talán egy 5GHz-et tudó Access Point, vezetékes ethernet kapcsolattal a gépedhez?
A másik elvárásod, a 3000 Ft túl könyörtelen, nem lesz ilyen eszköz ennyiért (esetleg direkt kinai rendeléssel).
Régen volt egy kártyám, amely PCI-s volt (nem PCIE) és mindkét sávot tudta, az akkor is drága volt, most is drága, csak használtan lehet kapni.
Egy PCI kártyát találtam, amely viszonylag olcsó volt, de Windows 10-et már nem támogatta és (driver szempontjából) ilyen elavultat nem akarok venni.
Na jó az igaz, hogy nem kétsávos, azt elismerem.
Nem PCIE, hanem PCI-s kellene.
Nem lenne olcsóbb és egyszerűbb, ha olyan alaplapot néznél ami tudja a PCI-E -t?
Vagy ha az a gondod, hogy az egyetlen PCI-E x1 portodat kitakarja a videokártya, akkor tudsz porthosszabbító adaptert is venni gombokért:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!