Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kapcsol be a számító...

Adam0414 kérdése:

Miért nem kapcsol be a számítógépem?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!

Az a probléma, hogy vettem egy új tápot, kiszedtem a régit és beszereltem. Többször is átnéztem hogy minden jó helyen van-e. És igen. De amikor bekapsolom a gépet akkor csak sípol. Nem folyamatosan, hanem közönként. De mindennek működnie kéne, mert a táp ventillátorja forog, a procihűtő is, és a videókártya is. De kép az nincs, és egyéb más sem. Mi lehet a gond?

2017. aug. 16. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:
A sípolás megmondja, hogy mi a baj; azaz mit kötöttél rossz helyre.
2017. aug. 16. 19:13
 2/9 anonim válasza:
Nézd meg hogy a Ram is rendesen be van-e rakva.
2017. aug. 16. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Na ez itt a lényeg, hogy milyen közönként. 1 hosszú, 2 rövid. 5 rövid, stb. Ezt próbáld megfigyelni és akkor könnyebben lehet segíteni.
2017. aug. 16. 19:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted az hogy "megmondja" ?
2017. aug. 16. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Az alaplaphoz kaptál egy kis könyvecskét, amiben benne van, hogy hány sípolás milyen hibát jelent. Nem csak öncélúan raknak speaker-t az alaplapokra, hogy az ufok is tudjanak denszelni szombat éjszaka.
2017. aug. 16. 19:26
 6/9 A kérdező kommentje:
3 egymást követő sípolás aztán egy kis szünet, majd ugyanabban az ütemben nagyon sokáig sípol, és leáll a gép
2017. aug. 16. 19:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Laci0015. Nagyon köszönöm az ötletet. Kiszedtem a ramoz aztán vissza, és minden tökéletes
2017. aug. 16. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudod, hogy milyen BIOS? AMI, AWARD, PHOENIX? De 98%, hogy a memóriát nem tetted be rendesen.
2017. aug. 16. 19:33
 9/9 anonim válasza:
Nincsmit velem is ez történt nemrég emiatt gondoltam, örülök hogy tudtam segiteni :D
2017. aug. 17. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!