Miért terjed ez az Nvidia kártyákról?
Már több fórumon is olvastam AMD/Nvidia közti különbséget, mert nem régiben VGA vásárlás előtt voltam és többször is találkoztam olyannal, miszerint "Ha nem szeretnék a közel jövőben lecserélni a VGA-d akkor AMD, ha pedig 2-3 évente cseréled Nvidia." Ezt igazából nem értem, az Nvidia VGA-k hamarabb tönkremennek? (következtetve a jóval magasabb órajelekre mind a grafikus processzoron és a vramokon egyaránt)
Hozzáteszem engem komolyan érdekel a két gyártó közti különbség, semmiféle harcot nem akarok elindítani a kommentek gyanánt.
Előre is köszi a válaszokat!
Most nincs kedvem sem a vitába belekeveredni, sem ezt a sok hozzászólást elolvasni...
"Már több fórumon is olvastam AMD/Nvidia közti különbséget, mert nem régiben VGA vásárlás előtt voltam és többször is találkoztam olyannal, miszerint "Ha nem szeretnék a közel jövőben lecserélni a VGA-d akkor AMD, ha pedig 2-3 évente cseréled Nvidia.""
Ilyet szakfórumon nem írnak rossz helyen keresgélsz...
"Ezt igazából nem értem, az Nvidia VGA-k hamarabb tönkremennek? (következtetve a jóval magasabb órajelekre mind a grafikus processzoron és a vramokon egyaránt) "
Teljesen más a GPU felépítése nVidia és AMD esetén, legalábbis spec-k alapján nem lehet őket összehasonlítani, szóval ez már itt bukott.
Dehogy mennek tönkre előbb, ez millió ezer dologtól függ ha meghall egy VGA, a GPU gyártónak van hozzá a legkevesebb köze ehhez.
"Hozzáteszem engem komolyan érdekel a két gyártó közti különbség, semmiféle harcot nem akarok elindítani a kommentek gyanánt. "
Pedig sikerült, látom itt szépen összegyűltek az AMD és nVidia fanok, és vitáznak teljesen feleslegesen...
Beleolvasva ennyi hülyeséget életemben nem hallottam.
Általánosságban hogy lehet 1 GPU gyártóról beszélni őszintén?
A melegedés, meg az ez az a gyártó többet nyújt olcsóbban szöveg meg már rég lejárt.Egyik cég sem szeretett szolgálat, azt kell venni ami az adott árkategóriában jó vétel Brand-től függetlenül.
Bírom hogy olyanokkal fikázzák az AMD karikat ami már 5 éve nem igaz rájuk.
"ár érték arányban sokkal jobb az nvidia" - kB az ár-érték arány az egyetlen dolog amiben mindig is dominált az AMD, pont úgy ahogy az Nvidia mindig is jobb volt csúcskategóriás kártyák gyártásában.
A kérdésre válaszolva pedig, én nem hallottam még ezt de szerintem full hülyeség. Cirka ugyanannyi lehet az élettartamuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!