Stark2000 kérdése:
EVGA, XFX, CLUB3D, Gainward, HIS, PALIT, PowerColor, VTX3D, Zotac kártyákról mi a véleményetek? Életemben most hallom először ezeket a neveket, de nagyon jónak tűnnek!
Figyelt kérdés
Nem kötelező több oldalas választ írni, elég annyi, hogy melyik ajánlott, melyik nem... Esetleg anyagminősége melyiknek rossz, hűtésük milyen?!
Egy egy szavas válasz elég pl. "EVGA jó, XFX jó" de (EZ CSAK PÉLDA, nem tudom melyik forgalmazónak(?) milyen az anyag használata, milyen minőségű a hűtés?) pl "HIS-nek kicsit gyenge az anyagminősége" .
Előre is köszönöm! :)
2014. nov. 9. 12:52
1/4 anonim válasza:
Gainward Ebből egy gyenge darabom van de 5 éve napi 20 órában üzemel gt 9400 1gb
Zotac is jó
XFX jó tápokat csinál. Vga ban nem ismerem
2/4 anonim válasza:
Gainward nem rossz, palit se gyárt rosszakat de én asus msi és gigabyte okat nézegetnék. MSI nagyon jókat gyárt mostanság lásd 9 es széria.
3/4 anonim válasza:
EVGA-az nem rossz,XFX is eleg jo,egyetlen baja a rovid garancia. PoverColor az egy kicsit homalyos nekem,vtx3d-rol a kulfoldiek sok jot irnak :),Gainward is nagyon jo...His nekem nem nagyon jon be...a tobbirol meg hallani se hallottam :)
4/4 Granitis válasza:
Zotac anyagminőségben borzasztó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!