Melyik videokártya legyen?
Asus HD7970 3GB GDDR5 DC2Top 1,5 év ipon gari - 65.000 Ft.
Sapphire R9 290 4GB GDDR5 Dual-X 2 év PCX gari - 70.000Ft.
MSI GTX680 4GB GDDR5 TF 5 hónap Aqua gari. - 71.000 Ft.
GAINWARD GTX770 2GB GDDR5 Phantom 2 év Aqua gari. - 60.000 Ft.
A kártyákat személyes átvétellel venném az egyik jó barátomtól, aki olyasmi "videokártya kereskedő" (megvesz használtan egy vga-t, kicsit lealkudozza az árát, majd 5-10.000 Fttos haszonnal tovább adja). És mivel én régóta ismerem, meg már a homokozóban is együtt játszottunk anno, így nekem kicsivel olcsóbban adja a kártyákat. Azt mondta, hogy bármelyiket elvihetem tesztelni is 1 hétig ha akarom, és ha kell, csak fizessem ki és vihetem. (mindegyik videokártya járt már nálam, egyikkel sem volt baj)
Az lenne a kérdésem, hogy melyik videokártyát válasszam? Nem nagyon tudom, hogy melyik a legjobb ár/érték arányú, de az tény, hogy a 290 volt a legerősebb az összes közül, ami a házamban járt. Szerintetek? (75.000 Fttom van kártyára)
#3 Elmondom neked, hogy egy nVidiás VGAról váltottam AMDre, (GTX 650 Ti Boost ---> Sapphire HD 7970 GHz Edition) és vagy 5x jobban, szebben fut minden.
A hangjával nincs baj, mert olyan csöndes hogy csak na.
A hőmérsékletet lehet magas (játék alatt 1600x1200ba ULTRÁN 70 fok) de két monitornál ezen nem kell meglepődni.
--------------
R9 290 nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!