Vélemények az EVGA kártyákról?
Vettem anno egy R9 380-at az MSI-től és 2 hibásat kaptam. Harmadikra szeretnék olyat választani, ami valóban működni fog és a br. 70e forintos árért az EVGA GTX 960 2GB FTW verzióra gondoltam.
Megéri ez a verzió?
Válaszokat előre köszönöm!
Az tény...
Arra is gondoltam, hogy az ASUS R9 380 4GB-os változatát választom, csakhogy az eladó nem ajánlotta, mert velük is elég gyakran van baj.
EVGA az nvidia top gyartoja
es nagyon jo garanciat biztosit
barmibol kifoghatsz hibasat, valakinek ilyen a karmaja, erdemes mas boltot is kiprobalni netan
amugy most gigabyte 380 nagyon olcson megy 65ert (pcx) elgondolkodtato az is ha valalod hogy gondod lesz vele:P
kezileg lehet allitgatni
nem veletlen lehet annyira olcso :P csak ára miatt emlitettem
szerintem az evga a celnak megfelelne ugyis ha keves lesz akkor 380 al se sokkal tovabb huznad ki, mert erosebb gpu ra van szukseged akkor
netan ez is gy jo opcio, ha osszejon kis penz, garanciaval szepen elpaszolod kis vesztesegel
hardvararpo.hu
Én is azért akarom at FTW verziót, mert:
1. Mégiscsak márka (EVGA) és nem Gigabyte, amiben az emberek annyira nem bíznak
2. A legerősebb GTX 960 2GB a piacon jelenleg
3. Jó hűtés, 3 év garancia.
Így ha 1 év múlva kevés lenne, akkor is 2 év garanciával egész jó áron el tudom adni.
De ha vennék egy Gigabyte-ot, akkor azt már nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!