Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemények a EVGA Main Stream...

Vélemények a EVGA Main Stream 430W tápegységről?

Figyelt kérdés
Egy Intel G3420-ast és egy Sapphire R7 260X-et szolgálna

2015. júl. 9. 21:50
 1/8 anonim válasza:
43%

én inkább vennék valami jobb és ismert márkát. pl. Chieftec, FSP, esetleg Zalman

az a baj az olcsóbb/drágább kínaiakkal hogy nem olyan minőségben gyártják, mint a nevesebb gyártók. de ettől lehet jó, de nagyobb az esélye hogy bedöglik és akár viszi magával a többi alkatrészt is.

hasonló árban Chieftec-et vennék, pl.:

[link]

vagy

[link]

[link]

[link]

www.ithelp.eoldal.hu

2015. júl. 10. 01:59
 2/8 anonim ***** válasza:
A fenti táp nem rossz, igaz HEC belsős, de annyira nem szemétbe való. Itt az ár a kérdés, mennyibe vennéd?
2015. júl. 10. 08:27
 3/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#1 iArena (GPA) miert jobb?

es a Smart (GPS) is alig jobb iArena tol

Evga rossz tapmarka? azert mert a felsokategoriaban FSP es SeaSonic belsoket hasznal?

olcso Evga t tenleg nem erdemes venni ha bar ha igaz levaltsak az eddigi HEC belsot az olcsok al is valami jobbra

2015. júl. 10. 08:46
 4/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

csak ebben a boltban latam ilyen nevel a tapot es arban is kb. enyi

2015. júl. 10. 08:58
 5/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

vajon miert silicon power nek nevezi a bolt?

2015. júl. 10. 09:01
 6/8 A kérdező kommentje:
olyan 12-13 ezer körül... Mert nem kell az erős tápegység ennek a confignak..
2015. júl. 10. 12:49
 7/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ez a ketto is megfelelhet amiket linkeltem ha ebbol a boltbol kell

Silicon Power egy SuperFlower tap nem tudom bolt honan vehete ezt a nevet...

CTG szinten jo lenne

de Evga 430 t is inkabb vennem mint Smart vagy iArena t

netan m'eg DeepCool DN400 V2 ha jol emlekszem ez is volt holtban

nem kell eros az igaz de minosegi attol meg kellene, ellenben m'eg mas boltokba is kicsi a valasztek jo tapok teren...

2015. júl. 10. 13:19
 8/8 tpeter ***** válasza:
43%
Erről a tápról nem tudok sokat, de szerintem az EVGA az egyik legjobb márka. A cég nem kínai, hanem amerikai, és elég neves, igaz Magyarországon nem sokat hallani róluk. Ők gyártanak az NVidiának prémium kategóriás videókártyákat, az Intel normál és Extreme Edition processzorokhoz alaplapokat. Tápegységek terén is a legjobbak közt van a márka. Az említett táp Amazonon 4,5/5-ös értékelést kapott, a JonnyGURU (az egyik legjobb tápegységeket tesztelő oldal) 8,5/10-re értékelte, azt írták róla, hogy bár hatásfokban nem veszi fel a versenyt a Seasonic-kal, megbízható, jól összerakott táp, ami végzi a dolgát, és nem kerül sokba. Ezekután én sokkal inkább merem neked ajánlani, mint a Chieftec tápokat.
2015. júl. 11. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!