én inkább vennék valami jobb és ismert márkát. pl. Chieftec, FSP, esetleg Zalman
az a baj az olcsóbb/drágább kínaiakkal hogy nem olyan minőségben gyártják, mint a nevesebb gyártók. de ettől lehet jó, de nagyobb az esélye hogy bedöglik és akár viszi magával a többi alkatrészt is.
olyan 12-13 ezer körül... Mert nem kell az erős tápegység ennek a confignak..
2015. júl. 10. 12:49
7/8 Közveszélyes Kontár válasza:
ez a ketto is megfelelhet amiket linkeltem ha ebbol a boltbol kell
Silicon Power egy SuperFlower tap nem tudom bolt honan vehete ezt a nevet...
CTG szinten jo lenne
de Evga 430 t is inkabb vennem mint Smart vagy iArena t
netan m'eg DeepCool DN400 V2 ha jol emlekszem ez is volt holtban
nem kell eros az igaz de minosegi attol meg kellene, ellenben m'eg mas boltokba is kicsi a valasztek jo tapok teren...
2015. júl. 10. 13:19
8/8 tpeter válasza:
Erről a tápról nem tudok sokat, de szerintem az EVGA az egyik legjobb márka. A cég nem kínai, hanem amerikai, és elég neves, igaz Magyarországon nem sokat hallani róluk. Ők gyártanak az NVidiának prémium kategóriás videókártyákat, az Intel normál és Extreme Edition processzorokhoz alaplapokat. Tápegységek terén is a legjobbak közt van a márka. Az említett táp Amazonon 4,5/5-ös értékelést kapott, a JonnyGURU (az egyik legjobb tápegységeket tesztelő oldal) 8,5/10-re értékelte, azt írták róla, hogy bár hatásfokban nem veszi fel a versenyt a Seasonic-kal, megbízható, jól összerakott táp, ami végzi a dolgát, és nem kerül sokba. Ezekután én sokkal inkább merem neked ajánlani, mint a Chieftec tápokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!