Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 6 pin-es vga probléma?

6 pin-es vga probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Új videókártyát szeretnék venni, azonban sajnálattal látom, hogy a gtx 1060-as vga-nak már 6 pines csatlakozási lehetőség kell. A tápom nem támogatja a 6 pines lehetőséget, csak a 4 pinest. Akkor le is kell mondanom ezekről a kártyákról ezzel a táppal? Vagy lehet kapni átalakítót, ami 4 pinesből 6 pineset csinál?

Ez a tápom van jelenleg:

[link]

2017. szept. 28. 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi...?

4 pines pci-e csatlakozója van a tápodnak? Biztos vagy te ebben?

Gyártó oldalán 6+2 pineset írnak, és abból is 2 van ennek a tápnak. Valamit nagyon benéztél

2017. szept. 28. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
2017. szept. 28. 11:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Tényleg, a gyártó oldalán 6+2 pineset írnak, azt nem is néztem. Akkor viszont nem értem, hogy a PCX oldalán miért van odaírva, hogy: 6 pin VGA csatlakozó: 0. Elírás lehet?
2017. szept. 28. 11:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Teljesen belekeveredtem, ne haragudjatok :D A 6+2 pin-es akkor lényegében azt jelenti, hogy tudok hozzá csatlakoztatni egy 6 pines vga-t?
2017. szept. 28. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
A 6+2 pin lényegében egy 8 pines csatlakozó amiről le lehet venni 2-t és z pinesként használni.
2017. szept. 28. 11:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm, akkor jó lesz így:)
2017. szept. 28. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:
pcx ebből a szempontból nem megbízható (leírás)
2017. szept. 28. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!