Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha nincs olyan hogy AMD->Ati...

Ha nincs olyan hogy AMD->Ati vagy Intel->GeForce akkor miért nem tudom lefrissiteni a videókari driver-jét?

Figyelt kérdés
Intel I3 és Ati R7 240em van, de nem tudom lefrissiteni a videókari driverjét mert a telepitő nem települhet mert nem a megfelelő a konfig... ezt irja. Próbáltam az ati honlapjáról (ami ati-amd.com!!!!) a keresőt is, hogy megkeresei nekem milyen van és az ahhoz tartozó legoptimálisabbat rakja fel de az se telepithetem fel mert Intelem van. Puszta véletlenségből is az van irva az ati cd re hogy AMD. Ha eltünne vagy tönkremenne az ati cd akkor konkrétan számomra kuka volna a videókártya. Ja és próbáltam a sapphire.com ról is úgyanezt de teljesen úgyanaz minden hiba. vajon hogy oldhatnám meg?

2017. jan. 28. 09:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hülye gyerek amúgy akármit gondolsz, már sok módot próbáltam, nyilván az első verzió az volt hogy feleségem laptopján szedtem le a legújabbat. De csakis kizárólag azt tudom felrakni amit adtak hozzá cd-t.

Hozzá kell tennem hogy 1 hónapja van Intelem- eddig Amd volt a gépbe, szó nélkül mindent megcsinált. Gyengébb volt sokkal de feltudta tenni a frissitést. Mióta intel van nem tudom megcsinálni. Már feltettem az Intel Driver Utilityt is. Nem talált semmit. Tudom hogy nem sok esély volt rá hogy majd ez a program talál neki egy drivert de hidd el végső megoldás Z terve volt. Ez a gyakori kérdések pedig a Zs terv.... De nem vagyok bentebb a vizben semmivel.

2017. jan. 28. 11:52
 12/19 A kérdező kommentje:

Kedves P.O.C.

ezen már régesrég túl vagyok. Miután a rendszert felraktam a videokártya az első amit felrakok mert HDMI kábelen vagyok és csak 640x480 a felbontás amig fel nem rakom hozzá.

2017. jan. 28. 11:55
 13/19 P.O.C. ***** válasza:

Én megpróbálnék egy BIOS frissítést az alaplapon, bár kicsi az esély, de lehet valami ahhoz kapcsolódó bug is a dologban.

Legvégső esetben újratelepíteném a Windowst (persze akkor már Windows 10 -et, az amúgy is jobban illik egy 6. generációs i3-hoz).

2017. jan. 28. 12:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Bios frissitést egy hete csináltam. Win 10 szóba sem jöhet. Én szemszögemből nagyon csúnya és van egy pár játékom ami nem megy rajta, már próbáltam.(Tony Hwaks pro skater 3, Nfs Most wanted(régebbi), swat4) Még az előző procival. Persze nem ítélem el, de egyáltalán nem jön be nekem, nem vagyunk egyformák. csak a win7.
2017. jan. 28. 12:46
 15/19 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm szépen a hozzászólásokat, az értelmesekhez ment a zöld pacsi.
2017. jan. 28. 12:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Most igy utólag arra gondolok ha már az ati az amd-é lett akkor nyilván már összefogják hangolni a kettőt ha eddig nem is volt, nem? Én is azt csinálnám hogy jobban tudjanak összedolgozni, nagyobb hatékonyság... nagyobb piac.. nagyobb kereslet.. hisz azért vették meg. De ez józan paraszti ésszel gondolva. Most ha volna egy autó generátor gyárad meg egy autó aksi gyárad... nem összeoptimalizálnád? De.
2017. jan. 28. 13:21
 17/19 P.O.C. ***** válasza:

"Most igy utólag arra gondolok ha már az ati az amd-é lett akkor nyilván már összefogják hangolni a kettőt ha eddig nem is volt, nem?"

Már összehangolták, akár hiszed akár nem. Ilyen eset mint a tiéd kb. egy millióból van egy (vagy annyi se).

Amúgy csak egy példa az "összehangolásra": az Intel chipsetes alaplapok hamarabb támogatták az AMD(ATI) Crossfire technológiáját, mint az nVidia SLI- jét. Ennyit erről.

2017. jan. 28. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:

amikor alaplapot cseréltél (amd->intel) újratelepítetted a rendszert? ennek kihagyása rengeteg gondot okozhat.

Display Driver Uninstallert kipróbáltad, ahogy javasoltuk?

Na, ha józan paraszti észnél járunk:

Szerinted, jól járna azzal az Intel, ha az AMD videokártyákat nem/részleges támogatná? Akkor páran pont ezért nem vesznek majd Intelt. Nem hülyék ott sem, tudják ezt ők is jól. Nem fogják tökön szúrni magukat, elhiheted.

Az autó akksik pedig szabványosak. Így mindegyik generátor "össze van optimalizálva" a szabványos akkukkal.

2017. jan. 28. 17:05
 19/19 A kérdező kommentje:
egyértelmű hogy újrarakta a gépet.... nem is értem a feltételezést hogy nem.... valamint a probléma továbbra is adott... de szarok bele... veszek egy Gtx 1050et, soha többet Radeon!!!!
2017. febr. 5. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!