Nvidia driver problémák? (bővebben lent)
Az a helyzet, hogy tegnap újra lett rakva a számítógépem és az nvidia driverrel valami nem stimmel. Vagy a kártyával... Remélem nem a kártyával vannak gondok! Az a helyzet, hogy a kártyához kapott lemezről feltudom telepíteni a drivert, viszont nem tudom frissíteni. A letöltés legelején megáll az egész. 0kb / 0kb-ot ír és nem csinál semmit. Mikor megpróbálom leállítani vagy szüneteltetni, akkor meg lefagy. Próbáltam manuálisan letörölni a régit és felrakni az újat, a letörlést végig csináltam és utána nem érzékelte a gép a kártyát és az új drivert sem bírtam emiatt feltelepíteni (nem található kompatibilis hardver) és semmi. BIOS-ban minden megfelelően van beállítva, de semmi. A lemezről pedig lazán felmegy a driver... De frissíteni nem tudom, így körbe értem tulajdonképpen. A gép működik rendesen, nem azzal vannak gondok, csak nem indul el a Skyrim Special Edition és nekem az a tippem, hogy a driver nem jó neki, aztán kitudja. Interneten semmit nem találtam még erről a gondról, hogy nem indul el (mivel nagyon új, ma jelent meg ugye). A többi játék ami a gépemen van egyenlőre, rendesen futnak. Diablo3, Minecraft és a The Crew. Bár a The Crew-nál első indításnál kiírta, hogy azért felrakhatnám a legfrissebb drivert, de fut rendesen.
A gépem:
Alaplap: Gigabyte z97x gaming3
Proci: Intel Core i5 4460 3.20GHz
RAM: 4db 2GB DDR3-1333
GPU: GTX 970
OP rendszer: Windows 7 64 bit Home Premium
Nem kell, mert telepítésnél automatikusan törölni fogja a régi drivert.
Még annyit h ne express installation-t válassz, hanem custom, és azon belül majd clean installation(tiszta telepítés)
google-be beírod: geforce drivers, és elsőnek ezt dobja ki: [link]
Manual driver search-nél kiválasztod a neked megfelelő dolgokat. A te esetedben:
-Geforce
-Geforce 900 series
-Geforce GTX 970
-Windows 7 64-bit
-English (US)
-Recommended/Certified
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!