Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nvidia driver problémák?...

Nvidia driver problémák? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy tegnap újra lett rakva a számítógépem és az nvidia driverrel valami nem stimmel. Vagy a kártyával... Remélem nem a kártyával vannak gondok! Az a helyzet, hogy a kártyához kapott lemezről feltudom telepíteni a drivert, viszont nem tudom frissíteni. A letöltés legelején megáll az egész. 0kb / 0kb-ot ír és nem csinál semmit. Mikor megpróbálom leállítani vagy szüneteltetni, akkor meg lefagy. Próbáltam manuálisan letörölni a régit és felrakni az újat, a letörlést végig csináltam és utána nem érzékelte a gép a kártyát és az új drivert sem bírtam emiatt feltelepíteni (nem található kompatibilis hardver) és semmi. BIOS-ban minden megfelelően van beállítva, de semmi. A lemezről pedig lazán felmegy a driver... De frissíteni nem tudom, így körbe értem tulajdonképpen. A gép működik rendesen, nem azzal vannak gondok, csak nem indul el a Skyrim Special Edition és nekem az a tippem, hogy a driver nem jó neki, aztán kitudja. Interneten semmit nem találtam még erről a gondról, hogy nem indul el (mivel nagyon új, ma jelent meg ugye). A többi játék ami a gépemen van egyenlőre, rendesen futnak. Diablo3, Minecraft és a The Crew. Bár a The Crew-nál első indításnál kiírta, hogy azért felrakhatnám a legfrissebb drivert, de fut rendesen.

A gépem:

Alaplap: Gigabyte z97x gaming3

Proci: Intel Core i5 4460 3.20GHz

RAM: 4db 2GB DDR3-1333

GPU: GTX 970

OP rendszer: Windows 7 64 bit Home Premium

2016. okt. 28. 09:52
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

Innen próbáltad már?:)

2016. okt. 28. 10:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Pont innen még nem... De ehhez nem kell letörölni a régit? Mert akkor megint ugyanott leszek, mint az előbb...
2016. okt. 28. 10:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem kell, mert telepítésnél automatikusan törölni fogja a régi drivert.

Még annyit h ne express installation-t válassz, hanem custom, és azon belül majd clean installation(tiszta telepítés)

2016. okt. 28. 10:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Elvileg a driver fent van, de a Skyrim még mindig nem jó... De legalább a driver fent van. Köszönöm a segítséget! :)
2016. okt. 28. 10:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy skyrim re-install segíthet.
2016. okt. 28. 10:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére vagy szerencsétlenségre nem én vagyok az egyetlen, akinek nem indul el. Rengeteg ember panaszkodik Steam-en, hogy nem jó a játék, dll hibák (én eddig 17 dll-nél tartottam, annyi hiányzó dll-t töltöttem le és semmi), random crash meg más finomságok. Idővel az lesz a következő, hogy újratelepítem, csak a csudálatos internetemmel nem feltétlenül akarom újra letölteni az egész játékot megint.
2016. okt. 28. 12:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja, értem :)
2016. okt. 28. 12:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Azt megkérdezhetem, hogy ezt a drivert hogy találtad meg? Mert én mikor próbálok legfrissebbet keresni, mindig csak 342.00 drivert dob ki, holott már van 375.70 is... És még mindig nem frissít automatikusan a driver, ugyanúgy elindítom a letöltését és el sem indul. 0KB / 0KB écsa ugyanúgy ha megpróbálom leállítani, lefagy.
2016. okt. 31. 07:39
 9/10 anonim ***** válasza:

google-be beírod: geforce drivers, és elsőnek ezt dobja ki: [link]

Manual driver search-nél kiválasztod a neked megfelelő dolgokat. A te esetedben:

-Geforce

-Geforce 900 series

-Geforce GTX 970

-Windows 7 64-bit

-English (US)

-Recommended/Certified

2016. okt. 31. 08:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Olyankor a legújabb, amit feldob, az a 342.00 driver, aminél van újabb... Viszont időközben rájöttem. GTX 1080-hoz keresek drivert és akkor kidobja a legfrissebbet, amit nem tölt le automatikusan. De köszönöm szépen a választ!
2016. nov. 1. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!