Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha nincs olyan hogy AMD->Ati...

Ha nincs olyan hogy AMD->Ati vagy Intel->GeForce akkor miért nem tudom lefrissiteni a videókari driver-jét?

Figyelt kérdés
Intel I3 és Ati R7 240em van, de nem tudom lefrissiteni a videókari driverjét mert a telepitő nem települhet mert nem a megfelelő a konfig... ezt irja. Próbáltam az ati honlapjáról (ami ati-amd.com!!!!) a keresőt is, hogy megkeresei nekem milyen van és az ahhoz tartozó legoptimálisabbat rakja fel de az se telepithetem fel mert Intelem van. Puszta véletlenségből is az van irva az ati cd re hogy AMD. Ha eltünne vagy tönkremenne az ati cd akkor konkrétan számomra kuka volna a videókártya. Ja és próbáltam a sapphire.com ról is úgyanezt de teljesen úgyanaz minden hiba. vajon hogy oldhatnám meg?

2017. jan. 28. 09:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%

A laptopod gyártójának a honlapján van a hozzá való driver, onnan tudod leszedni. Ha ott nincs újabb, akkor ehhez nincs újabb.

Egyébként a frissítés hatására NEM csökken a potenciális energiája, így a "lefrissítés" szónak nincs értelme. Eleve hogy lehetne egy frissítésnek iránya?

2017. jan. 28. 09:46
 2/19 P.O.C. ***** válasza:

Nekem is Intel+ATI(AMD) -m van i5 és HD7850 sőt a régebbi is az volt egy C2D HD4850 -el. De még egyiknél sem jártam így. Mindegyiknél fel tudtam rakni, az elérhető legújabb drivert az AMD oldaláról.

A DDU -val próbáld meg letakarítani az előzőleg telepített driverek maradékait, és próbáld meg megint.

2017. jan. 28. 09:47
 3/19 P.O.C. ***** válasza:
Amúgy laptopnál valóban van olyan, hogy csak a laptopgyártó driverével működik. De a Sapphire -ből gondolom, hogy asztali gépről van szó.
2017. jan. 28. 09:51
 4/19 A kérdező kommentje:
Asztali gép, igen. A gyártó honlapjára gondoltam amikor azt irtam hogy nem tudom felrakni a letöltött drivert ami neki kellene. KIZÁRÓLAG csak a hozzá kapott cd-t fogadja el driverként a videokártya. Ami 13.as verzió, a gyártó honlapján 18.as verzió van. Tehát frissithető lenne, de mégse tudom mert a setup legelején kiirja amit már leirtam az előbb.
2017. jan. 28. 10:02
 5/19 A kérdező kommentje:

Egészpontosan a konfigom:

Ati R7 240 GDDR5 1 Gb

Intel i3 6300 (2x3.8Ghz/4 száll)

Gigabyte B150-HD3P

HyperX Fury 8Gb DDR4

Egész jó gépecske mert FullHd a gta5 szépen megy.

2017. jan. 28. 10:06
 6/19 A kérdező kommentje:

jaj lemaradt, konfighoz hozzá jár még:

120 Gb SSD az oprendszernek és egy 1 Tb-os a az adatoknak

2017. jan. 28. 10:10
 7/19 anonim ***** válasza:

fogjuk már fel, hogy hd 5xxx volt az utolsó generáció, ami még ATI volt. Azóta felvásárolta az AMD.

Egyébként magam is Intel-AMD felhasználó vagyok, semmi gondom nincs, (i5 6500, r9 390x) egyértelműen felhasználói hibával állunk szemben.

Drivert innen tölts le: [link] innen is a "​Radeon™ R9 200, R7 200, R5 300, ​R5 240, HD 8500 - HD 8900, and HD 7700 – HD 7900 Series" részről (természetesen azt az op rendszert válaszd, amit te használsz.)

Amennyiben nem sikerül, töröld le a drivereket Display Driver Uninstallerrel: [link]

az új drivert (amit már letöltöttél) telepítsd fel.

Azt a mérhetetlen baromságot, hogy Intel-t nem lehet AMD-vel használni, vagy AMD-t Nvidiával gyorsan verd ki a fejedből. A felhasználók kb. fele ebben a hitben él. Ez hülyeség. Mindig is az volt. Valamint ha már elkezded a hülyeségek kiirtását a fejedből: mint mondottam volt, ma már nem gyárt videokártyákat az ATI Technologies. Felvásárolta az AMD. Mostantól AMD Radeon van, nem Ati Radeon. Kapish?

2017. jan. 28. 10:39
 8/19 A kérdező kommentje:

nagyon tökéletesen megértek mindenet, de. Ha kézileg én keresek rá a videókártyára ha pedig az automaticot választom nem tudom feltenni. mert felrakja a gépre a telepítőt és mikor elindulna ezt csinálja.

[link]

2017. jan. 28. 11:40
 9/19 A kérdező kommentje:
ja és hozzá teszem azt is hogy amit feltett telepítőt azon a kompatibilitási módot is áttálitottam teljesen mindegy melyikre... akkor se jó...
2017. jan. 28. 11:44
 10/19 P.O.C. ***** válasza:
Persze, még véletlenül se azt csináld, amit javasoltunk.
2017. jan. 28. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!