Proci:Intel core i7 6700 Alaplap:Msi b150 gamnig m3 ram: 8 gb ddr4 Vga:Asus geforce gtx 1060 6gb Minden driver frissitve van?
Néhány játék szaggat az fps-em magas de még is be szaggat egy kicsit? Pl. Cs go- team fortress 2 De a witcher 3 Max beállitásokkal szépen megy. A rainbov six siege-ez multi nál is jol megy. Leteszem tálcára a game-et és akkor egyedűl a proci magok melegebbek.
A proci magra-visszatérve volt vele gonda azelőtt ugyanis 60 fokos volt mind a négy lecseréltem a proci hűtőt pasztáztam és utána enyire javult csak meg.
Ha már lecsrélted őket akkor nagy gáz van , nekem 970 4gb-m van a megfelelő hardverekkel , 6 program figyeli a cuccok hőmérsékletét , ventillátor fordulatszámát .
De legtöbbször az ember arra sem gondol hogy vjrus lehet , jólvan drága cuccok meg minden , de egy 60 perc alatt megírt c++ os trójai gyorsan és könnyen összetöri az álmaidat. Szóval nem ártana megnézni , egy mai trójai már a ramban elbújik a vírusirtó elől , de gondolom valamilyen ingyenes sz*rod van , már ne is haragudj.....
Általában túlpörgeti a cuccaidat , hangos a géped , majd mindent lecserélhetsz.
Ez lehet az egyik .
Amúgy meg sokan panaszkodnak driverekre , ugyhogy utánanéztem : [link]
a 372.70-eset töltsd le , és ne frissíts.
Az új driverek elég kulák lettek !
De mondom , lehet malware , vírus spyware....
Nem zárjuk ki őket sem ..........
Ha tört verzió , annál rosszabbat nem is tehetsz , de ez még rosszabb is , csak win defendered volt , nem is volt vírusirtód.
Advanced System Care Ultimate 9.1 .
Először töltsd le , 1 hónap ingyen .
Valószínüleg 20-nál több vírust fog nálad törölni , meg 30 spywaret , meg több mint 2000 hibát fog korrigálni.
Amúgy alapjáraton 40k-forintos program évente.
De lehet giftben szerezni.......
Először igen , a géped teljesítménye nő , de tudod bootolni a warmup timeját.
7FAC5-4AB1D-FFC7F-5CFD6
A kód 100 napos Pro verzióhoz juttat majd , ez még 100%-ot fog dobni a gépeden , ha win 10-ed van akkor örülj , mert minden hibáját kijavítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!