Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HP probook 455 g2 indulási...

HP probook 455 g2 indulási hiba (win10)?

Figyelt kérdés
Gondoltam letöltök egy friss drivert. Feltelepítettem nagy sötétség semmi. Muszáj volt kinyomnom a laptopot aztán vissza de csak a töltő képernyőig jutott. (fekete kép és megy a karika) újra telepíteni vagyis alaphelyzetbe állítani, visszaállítani nem lehet. Csökkentett üzemmódban letöröltem a drivert de nem ért semmit.végső esetben vissza rakom a win 7-et de arra csak a hétvégén kerülhetne sor. Valakinek tapasztalata vagy ötlete?

2016. okt. 17. 22:25
 1/8 T/Z ***** válasza:

Én is jártam úgy a Probookommal, h Ő maga jelezte, h HP valami újabb drivert adott ki (azt hiszem nekem touch padhoz ugrott fel), engedélyeztem a frissítést, és hasonlóan jártam, mint Te.

Se rendszer-visszaállítás, se javítás, se csökkentett mód, semmi se oldotta meg.

Újra raktam a gépet, és ügyeltem rá, h SEMMILYEN HP segédprogramot NE rakjak fel. :/

Azóta nincs gondom a géppel.

Fórumokban olvastam róla, h mások is jártak már így a HP által felajánlott frissítés után. :/

2016. okt. 18. 18:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Akkor majd hétvégén rakhatom újra mondjuk ha van driver hozzá akkor csak is win 7 amíg van támogatás. Meg még egy kérdés ha tudsz rá válaszolni (vagy valaki) a billentyűzet a wasd 1234 környékén a billentyűzet nagyon picit kidomborodott. Játszottam is rajta néha meg photoshop hasonló. Gondolom mikor játszottam forrósodott és valami olyasmi történhetett gondolom hogy a melegtől. Ilyet garanciában megoldanak vagy leb*sznak hogy "Nem rendeltetésszerűen használta" mert azért az jó hogy vigyázok rá megveszem nem olyan olcsón aztán ilyen bajok lesznek....
2016. okt. 18. 19:38
 3/8 T/Z ***** válasza:

Ez durva, ilyet még nem hallottam.

Ha jól nézem, a CPU/VGA ott van az alatt kábé.

Ha túlmelegedett volna, akkor leállt volna.

Nehezen képzelem el, h egy ProBook ilyet csináljon.

A nem rendeltetés szerű használat esetében inkább befelé nyomódott volna, mármint, h az ember rátenyerel, és összelapítja, de mivel itt kifelé domborodott, én asszem visszavinném, és megkérdezném, h ezt mégis hogy gondolja a HP?

Bár már hallottam, h az újabb ProBookok nem azok a régi ProBookok már, de hát ez akkor is durva. :/

Esetleg a laptop mellett nem szoktál közvetlenül valamit odatenni, ahol a levegőt fújná kifelé? (könyv, vagy bármi, ami akadályozná a kifújó levegőt)

Ettől se púposodhatna meg, de akár egy ott hagyott vastagabb ceruza/toll is szépen keresztbe tud tenni a levegő útjának.

2016. okt. 18. 19:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Használtan vettem,de vanrá még 1 év garancia meg elég szép állapotú igazából lényegében új. Max a kábel volt mellette, de az csaknem áll annyira mellette, hogy attól ne tudja kifújni a levegőt normálisan. De köszi a választ. Majd valahogy mindenképp megtudakolom ezt mert azért jó lenne ha jó pár évet kibírna.:/
2016. okt. 18. 20:43
 5/8 A kérdező kommentje:
[link] nem tudom mennyire látszik így képen, de szemmel is látszik amúgy meg tapintásra is.
2016. okt. 18. 21:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Újraraktam és megint jó. Már csak videókártya driver meg touchpad driver kell vagy mi.
2016. okt. 21. 19:43
 7/8 T/Z ***** válasza:

Iobit Driver Booster

Drivermax

Driver Pack online

Ezeket szedd le, próbálj velük keresni drivert.

Biztosan van még pár n+1-edik driver kereső, de vigyázz, mert nagyon sok közöttük a vírusos, vagy csak szimplán kéretlen programokat/reklámokat is telepítő alkalmazás.

Ezeknél is figyelj rá, h mit pipálsz be telepítés közben; és ha végeztél, szedd le a programokat, ne legyenek a gépen, úgysincs rájuk szükség többet - vagy legalább állítsd le, h a háttérben ne fussanak, és induláskor se induljanak el.

2016. okt. 21. 19:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! :) Ment a zöld kéz
2016. okt. 21. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!