Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplap csere utáni indulási...

Alaplap csere utáni indulási hiba?

Figyelt kérdés

Kaptam egy új alaplapot(Intel D915GEV LGA775) processzorral(Intel Pentium Virtual Dual 2x3,0Ghz) együtt. Beszerelés után, ha bekapcsolom, nem jelenik meg semmi a monitoron, standby üzemmódban marad. Ventillátorok pörögnek, hangjelzést nem ad (mikor kivettem a memóriákat, akkor csipogott rendesen). A billentyűzet ledjei se világítanak, az egér viszont igen. Valamint a bekapcsolással is volna némi gondom, először rendesen a bekapcsoló gombra kapcsolt be, de mivel nem tudtam kikapcsolni lekapcsoltam a tápot, ezután viszont, ha visszakapcsolom magától elindul.

Hol lehet a probléma?

2014. ápr. 16. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Áramtalanítasz és vársz fél percet MINDEN szerelés előtt. Földeled magad, ha nem is fixen, legalább közvetlenül előtte (jó a fűtéscső, és jó a földszinten mezítlábazás is).

Az egyik ramot próbáld ki magában, majd a másikat.

Az áram visszakapcsolásakori indítás biosban átállítható.

2014. ápr. 16. 11:03
 2/5 Tengor ***** válasza:
A "magyától" bekapcsolás alaplap v. táp hibára utal. Milyen tápod van?
2014. ápr. 16. 11:22
 3/5 Tengor ***** válasza:
magától*
2014. ápr. 16. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:
öhm a processzor nem érintkezik rendesen a lappal igazítsd meg elvan valószínűleg csúszva kb 1mm-ert
2014. ápr. 16. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, végül úgy néz ki a memóriával volt baja.
2014. ápr. 16. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!