HP Pavilion dv6 indulási hiba. Vajon melyik hardver okozhatja? Javítható-e?
Szereztem egy HP Pavilion dv6-ot. Winchester nincs benne, és sokszor szórakozni kell vele hogy elinduljon...
Mikor nem indul el:
Bekapcsolom, elkezd pörögni a processzorhűtő.. És nem jelenik meg a képernyőn semmi, a billentűzet oldalain lévő ledek nem villannak fel. (Ekkor ki kell nyomnom, majd várok egy kicsit vele, és megpróbálom újra elindítani)
Mikor elindul:
Normálisan indul, a ledek felvillannak, stb.. Viszont egy idő után leáll..
Eddig egyszer megpróbáltam Linux lemezzel bootolni, de mikor elindult volna, leállt a laptop..
Tudom hogy nem vagytok jósok, stb.. De akinek van tapasztalata ilyen téren, és találkozott már ilyesmi problémával, az leírhatná a tippjét, és hogy kb. mennyibe kerülne a javíttatása(ha egyáltalán javítható).
U.I.: 2012-es a laptop elvileg, 3GB RAM-al, AMD processzor
Előre is köszönöm a válaszokat!
"de mikor elindult volna, leállt a laptop"
*mikor bootolt volna, leállt a laptop
Mert nincs vinyóm. De most nem ez a lényeg. Szerintetek mi okozhatja a leállásokat, és hogy nem lehet elindítani?
(Ha javítható, akkor lehet hogy vennék vinyót, és megcsináltatnám. Ezért is tettem fel a kérdést.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!