Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akad minden játék?

Miért akad minden játék?

Figyelt kérdés
Van egy sony vaio laptopom. i3-as processzor és van benne egy nvidia gforce 512megás videókártya is. Tudom, nem egy erős, de a semminél még is több. Régen futottak rajta rendesen az olyan játékok is, amik szinte újabbak voltak, most pedig egy LoL-t nem tud elfuttatni, mert a low grafikán is olyan szinten akad hogy a kurzort nem tudom mozgatni. De más játék is amihez szinte alig kell gépigény, azt se tudja futtatni mert ugyanúgy beakad és darabozva mozog az egér is.. Mi lehet az oka?
2016. szept. 2. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy formázás/rendszer újratelepítés jót tenne neki.
2016. szept. 2. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megnézheted feladatkezelőben hogy játék közben valami más a játékon kívül használ e jelentős mértékű erőforrásokat. Az is lehet hogy nem hűtődik annyira jól és belasítja magát, pl. tele van porral a gép
2016. szept. 2. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Rendszertelepítés teljes formázással.

Legfrissebb driverek telepítése, és minden erőforrást igénylő program letiltása.

4/8 A kérdező kommentje:
Most volt nemrég újratelepítve.. Windows 8 van rajta.. Az nem lehet a baja. Esetleg valami más?
 5/8 A kérdező kommentje:
Laptopnál ki lehet valahogy takarítani a videókártyát?
2016. szept. 2. 16:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát a vidikarit nemnagyon. Max a hűtését. Esetleg újrapasztázás procinak, grafikus chipnek. De ha nem melegedik akkor nem szükséges.
2016. szept. 2. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Hőmérséklet és driverek lehetnek problémásak.
2016. szept. 2. 18:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Néztem feladatkezelőbe és ha egy játékot elindítok, teszem azt egy mmorpg-t aminek baromi kicsi a gépigénye, akkor a processzor használat 95%-ra ugrik azonnal.. (i3)
2016. szept. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!