Bubu38 kérdése:
Egy asus 7950-em van, ma arra lettem figyelmes hogy játék közben egy idö után akad a játék! Overdriveba megnéztem és 99% volt az aktivitás! Próbálkoztam driver frissítéssel, de nem segített! Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Azok a játékok is akadnak 5 perc játék után amik eddig nem!!!2016. máj. 21. 14:06
1/4 anonim válasza:
Nem meleg nagyon ? Olyankor ha túlmelegszik eléggé leromlik a teljesítmény.
2/4 Lord Hidan válasza:
Én is melegedésre tippelnék. Nálam is előfordult már hasonló kártyával. Ha ígyvan akkor pasztázd újra
3/4 Toga Aty válasza:
Hány éves a kártya,és mikor volt utoljára karbantartva?
4/4 A kérdező kommentje:
3 éve van meg a kártya,rendszeresen karbantartom(havonta takarítom)!Miután kilépek a játékból és csak a windowsba vagyok akkor is folyamatosan 90% az aktivitás és 60 fok a hőmérséklete,tegnap este vettem észre hogy folyamatosan ciripel is!!
2016. máj. 22. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!