Minden játék akad a gépemen, ami tegnap még teljesen simán futott. Mi lehet a probléma?
Példának okáért, olyan fordul elő, hogy újraindítom a gépet, elkezdek terrariazni multiplayerben, tök simán megy, 60 fps-el, aztán behal, és 1-10 fps között váltakozik. Csak ezzel próbáltam eddig, amikor mást elindítottam akkor az is laggolt, de persze csak miután a Terraria elkezdett laggolni.
Konfig:
Pentium G4400 3,3ghz 2 mag
GT 730 2GB
4GB ram
450 wattos nBasic táp
Ha nem pörgeti semmi sem a procit, a ram sincs tele, se a videókártya, akkor vagy a vinyó vagy a táp haldoklik.
De ha a videókártya maxon pörög akkor bitcoin bányász vírust kaptál be.
Mit csinál a pc ha játszol vele? Terheled
Mit csinál a pc ha terheled? Egyre több áramot fogyaszt
Vegyél mellé egy olyan tápot ami el tudja látni elég árammal.
Illetve nézz hőfokokat is. Vga és processzor milyen meleg mikor elkezd laggolni?
Ha maxon megy alaphelyzetben és nem emgy semmi sem a háttérben akkor az vírus. :D
Ez már nem az én szakterületem kérdezz mást.
Sőt, mostmár a windows is laggol.
Egyébként nem hiszem, hogy egy Terraria, vagy egy GTA San Andreas multiplayer annyira megterhelné a gépet, de persze tervben van egy tápvétel.
A GPU 66 fokon van, csak úgy, hogy a windows megy, és még pár program, mint pl. skype, ts, steam, és a net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!